Oyun oynamak için bilgisayarı açtığınızda hangi oyunu oynayacağınızı seçemediğiniz oluyor mu 🤔

Oyun oynamak için bilgisayarı açtığınızda hangi oyunu oynayacağınızı seçemediğiniz oluyor mu 🤔
Bilgisayar ya da PS oynamayı çok seviyorum fakat üzerimdeki sorumluluklardan ve iş stresinden bir türlü oturup oynayamıyorum. Vakit kalmıyor, kafam işle meşgul oluyor. Bir gün nasip olursa haftanın bir iki günü tatil ayarlayabilirsem bilgisayar oynamak isterim. En son oynayıp sevdiğim A Plague Tale idi. İkincisi çıkmış, satın aldım ama oynayamadım henüz.
Her gün çalışıyorum
Ps2 oyunlarımı önüme koyup kendimle okkalı bir tartışmaya girerek tek tek eliyordum, saatler geçiyordu. Yaş ilerleyince daha kötü, çünkü hem zaman yok hem 4 5 tane oyun oynayabileceğin platformun oluyor, laptop, masaüstü, ps, nintendo, steamdeck, android, emülatör... Seç seçebilirsen.
Özellikle iyi olduğundan emin olduğum oyunları bir kenara yazıp o an hangi platformda oynayabilecek durumdaysam ona göre her platformda halihazırda teke indiriyorum. Şu an laptopta metro exodus enhanced, masaüstünde halo infinite, nintendoda amnesia serisi, telefonda god of war 2. Kafam rahat.
Cevap
4Cevap
olmuyor, genelde bir şey oynamak istediğim zaman geçiyorum
Hayır. Nadiren hikayeli oyunlarda sorguluyorum zamanı geldi mi diye o kadar.
Laptopta neden ps5 var kanka :d
Şu sıralar pcden oynamıyorum PlayStation da ölü
İlk olarak karşıma hangisi çıkarsa onu açarım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?