Gamer Oyun oynarken en çok hangisini yaşıyorsunuz? FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Oyun oynarken en çok hangisini yaşıyorsunuz 🤔#Gamer Dikkati dağılması Telefon ile aranan Annenin sizi bir iş için çağırması Arkadaşların dışarı çağırması Cevapta yazacağım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Oyun oynarken en çok hangisini yaşıyorsunuz? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
KilimciveKöroğlu Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Telefon ile aranmaz ve bağırmaya başlamam. Csw nin ortasında arıyorlar 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. @tortitotilla yarışırken rakip takım gibi davranıyor 😂 1 2 Yorumla tortitotilla +1 yıl Rakip çerez olduğu için seni rakip görüyorum 😂 Bak inceden övdüm kıymetimi bil😂😂😎 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Sağ ol be yavrum büyük moral oldu bana 😂 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Genelde telefon çalabiliyor ve sinir bozucu olabiliyor.. 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 653 cevap paylaştı. Elektrik kesintisi, çok nadiren de olsa mavi ekran hatası 😂 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Arkadaşların dışarı çağırması 1 0 Yorumla
Menethil Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl En çok telefon geliyor diğerleri pek olmuyor. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Telefon ile aranmaz ve bağırmaya başlamam.
Csw nin ortasında arıyorlar
@tortitotilla yarışırken rakip takım gibi davranıyor 😂
Rakip çerez olduğu için seni rakip görüyorum 😂 Bak inceden övdüm kıymetimi bil😂😂😎
Sağ ol be yavrum büyük moral oldu bana 😂
Genelde telefon çalabiliyor ve sinir bozucu olabiliyor..
Elektrik kesintisi, çok nadiren de olsa mavi ekran hatası 😂
Arkadaşların dışarı çağırması
En çok telefon geliyor diğerleri pek olmuyor.
hepsi oluyor bazıları arada sırad
Ya bu anneler niye böyle?
Hiçbiri