Gamer Hangi oyunu almamak için kendini zor tutuyorsun? Menethil Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Hayır. Suicide Squad almamalıyım. Hayır. Biri beni tutsun. Hangi oyunu almamak için kendini zor tutuyorsun? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. God of war 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Şu an almak istediğim bi oyun yok zaten baya bi zam geldi oyunlara 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Gamer konusunda 464 cevap paylaştı. Yeni mi çıktı bu oyun? 1 4 Yorumla Menethil +1 yıl Evet. Cuma günü yayınlanıyor. Yorumla everkeğii +1 yıl Tam adı ne? Yorumla Menethil +1 yıl Suicide squad kill the justice league Yorumla everkeğii +1 yıl Listeme ekledim Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Gamer konusunda 589 cevap paylaştı. Sims 5 i çok merak ediyorum. 1 1 Yorumla Menethil +1 yıl Onu ben de alırım direk. Çıksın da hele 😅 Oynamasam bile kütüphanede duracak oyunlardan. Yorumla
alone0cat Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl oyun almak isterdım ama para olmayınca oda olmuyor :') 1 0 Yorumla
dear-a Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl Androeed. ru sitesinden apk mod veya orjinal indire bilirsin 0 2 Yorumla Menethil +1 yıl Telefon oyunu değil. PC ve Konsol. Yıllardır da oyun alıp oynarım. Konsoldan alıcam ki crack olmuyor ne yazık ki. Yorumla dear-a +1 yıl Haa oyunun adı sandım... İnşAllah istediğine kavuşursun kardeş hemde en çabul şekilde... Senin için en büyük dileyim bu! Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
God of war
Şu an almak istediğim bi oyun yok zaten baya bi zam geldi oyunlara
Yeni mi çıktı bu oyun?
Evet. Cuma günü yayınlanıyor.
Tam adı ne?
Suicide squad kill the justice league
Listeme ekledim
Sims 5 i çok merak ediyorum.
Onu ben de alırım direk. Çıksın da hele 😅 Oynamasam bile kütüphanede duracak oyunlardan.
oyun almak isterdım ama para olmayınca oda olmuyor :')
Androeed. ru sitesinden apk mod veya orjinal indire bilirsin
Telefon oyunu değil. PC ve Konsol. Yıllardır da oyun alıp oynarım. Konsoldan alıcam ki crack olmuyor ne yazık ki.
Haa oyunun adı sandım... İnşAllah istediğine kavuşursun kardeş hemde en çabul şekilde... Senin için en büyük dileyim bu!
Şu sıralar oyun oynamıyorum dostum
Barbie giydirmece djjfjd
Resident Evil 4
Alan wake 2 😅😎😎
Alan wake 2👍🏻