Benimki şu sıralar Genshin Impact'ten Neuvillette. Hatta kendisine bir tık aşık olmuş olabilirim.

Benimki şu sıralar Genshin Impact'ten Neuvillette. Hatta kendisine bir tık aşık olmuş olabilirim.

Eyelinerine kurban kfeöfö
Aşırı tanımıyorum bu arada hikayeyi bitirmedim kasitli olarak.
Bu arada pedolar evet var bu arada ldldle geçenlerde olay vardı forumda.
Birde her oyun sektöründe veya sanal alemde var böyle insanlar hani sadece bir oyun demek mantıksız bence.
Anladım teşekkür ederim bilmiyordum böyle oyunda olduklarını🥹 ve evet eyelinerı çok güzel xjcjsncjs hem zarif hem yakışıklı hem asil daha ne olsun
Valla insanlar pis ya.. her yerde varlar..
Asil duruyor evet gkmfgl
Hikayesini değil de oynamayı sevdiğim LOL Wild Rift şampiyonları Darius ve Sett.
Hikayelerini çok bilmesem de hikaye olarak sevdiğim şampiyon ise Shen. Tek sıkıntısı gözüme biraz pasif görünüyor. Zed daha aktif gibi.
Lol den bir tek Arcane oyuncularını biliyorum animasyon çıkarmışlardı, Vi yi seviyordum
Genshin impactte simp olarak dehya ve raiden shogun cool buldugum karakterse diluc
Diluc😍
Main karakterim diluc zaten ben oyuna sırf onun icin baslamıstım bayagı cool duruyordu
Evet ve sesi çok güzel. Ben de kokomi nin resmini görüp başlamıştım o da çok sevimli
İngilizce mi oynuyorsun oyunu yoksa japonca mı
İngilizce, sen?
Bende ingilizce oynuyormda cogu kadın karakterin sesi japoncada daha iyi mesela diluc ve zhonglinin ingilizce sesi cok iyi hele zhonglinin
Anladım hiç duymadım japonca seslerini. Oyunda ayarlardan değiştirilebiliyor mu denemedim hiç onu da
Genel olarak ingilizce daha iyi ben japoncaya alısamadım zaten senin o sevdigin karakterin ingilizce sesi daha iyi
Cevap
11Cevap
Ezio Auditore ve Tommy Vercetti
Joker severim ve serious sam. bir de divinity 2
Divinity nin grafikleri çok hoş görünüyor, teşekkürler
Rica ederim
Crysis-1 Nomad diyeceğim içimde kaldı eleman diğer oyunlarda olmadığından
Karizmaymış
Prophet popülerdir o oyunda 😂
Ezio Auditore da Firenze
Google da gerçek bir insanmış gibi bahsediliyor oyunu da ilk defa gördüm baya iyiymiş
@Psigareşh bu da gerçek gibi sncjsjxjs gerçek mi yoksa kafam karıştı
@Psigareşh anladım, teşekkür ederim izleyeceğim
@Psigareşh hahahah teşekkürler
@Psigareşh iyi geceler
Haytham Kenway, Heather Mason. Ama şu an en çok ezio'a aşığım 😂
Ezio ya herkes aşıkmış😹
Peki peki
Yok ben yeni keşfettim o oyunu
Çok oyn oynamıyorum bunun dışında, ml arena of valor falan oynamıştım
Geralt ya da V yaaa ikisi de bebeklerimm
Geralt'a düşüldü
Horizon - Aloy
çok fazla var benim seçemem
Ah ne deniz ejderi
Ağlama deniz ejderi
🥹
Zhongli
Yaa evet onu da çok seviyorum
Lucian
Vay havalıymış
Archer
Abart
Abartmıyorum ciddiyim. 2 boyutlu karakterlere aşık oluyorum, rüyama bile giriyorlar. Hepsiyle evlenmeyi düşünüyorum. d
Evlen o zaman ejd
2 boyutlu karakterler 1 ben 0
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?