Gamer Favori tekken karakteriniz kim? AlaraKiraz Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Tekken bile favori karakterimin Steve olduğunu anladı dhsksj Favori tekken karakteriniz kim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Gamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Oyunu hiç oynamadım onun için bilmiyorum 🙁 0 0 Yorumla
blade063 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 81% +1 yıl Capoeira Dansı yapan bir karakter vardı yeşil pantolonlu onu seviyordum tekkende. 0 6 Yorumla AlaraKiraz +1 yıl Eddy Gordo Yorumla blade063 +1 yıl Evet playstation da hep bu karakteri seçerdim 😂 Yorumla AlaraKiraz +1 yıl Benimki Steve Yorumla blade063 +1 yıl İsimleri hatırlamıyorum baya geçti üzerinden sadece görünüşlerini hatırlıyorum 😅 Yorumla AlaraKiraz +1 yıl Sarışın kaslı boksör Yorumla blade063 +1 yıl 😂 beyaz kıyafet giyiyor evet tamam anladım 😂 Yorumla
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Claudio 0 2 Yorumla AlaraKiraz +1 yıl Bu en yakışıklı ikinci Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl Seside iyi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Oyunu hiç oynamadım onun için bilmiyorum 🙁
Capoeira Dansı yapan bir karakter vardı yeşil pantolonlu onu seviyordum tekkende.
Eddy Gordo
Evet playstation da hep bu karakteri seçerdim 😂
Benimki Steve
İsimleri hatırlamıyorum baya geçti üzerinden sadece görünüşlerini hatırlıyorum 😅
Sarışın kaslı boksör
😂 beyaz kıyafet giyiyor evet tamam anladım 😂
Devil Jin kdkxkdkxkldx
Tekken üç çiftken dört
Claudio
Bu en yakışıklı ikinci
Seside iyi
Yoshimitsu ve Alisa
hiç hatırlamıyorm la