Batman arkham serisi aldım
Asylum, city, knight ilk oyun asylum daha eski ilk oyun bu oyun sorunsun bitti ama city ve arkham knight da bug oldu giricegim yer açılmıyor bu yüzden bende devam edemiyorum bu iki oyun günceleme aldımı bir fikrim yok ama büyük ihtimalle almıştır her oyunu oynuyorum sorunsuz bu ikisi hariç ilk oyun asylum da oynadım güncelleme aldıysa belki güncelleme yüzünden bozulma olmuştur diye düşündüm günceleme böyle durumlara yol açarmı düzeltilirmi bir çözümü var mı
Cihazım XBOS SERIES S (BİLGİSAYAR DEĞİL)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
O oyuna güncelleme gelmez ki daha çok yeni çaplı oyunlara güncelleme geliyor mesela GTA5 2013 den bu yana gelişmekte görev aşamasından ama Batman oyunu öyle mi değil o sadece hikaye oyunu çünkü
Peki hocam cd li oynasam sorun olur mu xbox da günceleme alıp city ve arkham bug olmuş ben böyle düşünüyorum çünkü hiç bir oyunda böyle olmadı bu iki oyundan eski olan batman asylum sorunsuz oynamıştım çünkü ben cd li alsam city ve arkham oyununu sorun olur mu cd li alınca günceleme geliyormu cd haline
Xbox kullanıcısı değilim ne yazık ki ne desem boşa yani 😂
Oyuna günceleme geldi 😅 düzeldi jxjsjzjs
güncellemeler oyunu düzeltebilir ama aynı zamanda da bozuk güncellemeler oyunu bozup bug durumuna düşürebilir
Bizim 20 tl boşa gitti desene o zaman
2015-2018 aralarında çıkmış günceleme gelirmi bu zamanın oyunlarına
gelmez gibi sanki baya zaman geçmiş çünkü
Günceleme geldi düzeldi nsjejzhe