Bir duz ustu oyun bilgisayari almak istiyorum ve hem islerim icin hemde ara sira oyun oynamak icin bir jostikde alicam
Pes 2013 2012 2017 fifanin bu serileri gta ve bir kac oyun indirmek istiyorum bular yuklemek mumkunmu yoksa oyunun diskini almalimiyim?
Pes 2013 2012 2017 fifanin bu serileri gta ve bir kac oyun indirmek istiyorum bular yuklemek mumkunmu yoksa oyunun diskini almalimiyim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İstediğin pes oyunlarını zaten internetten indireceksin yani olur. Gta oyunlarını da istersen orijinal istersen korsan kullanabilirsin
Boyle disk olmasada olur yani ve ya ps satilan yerler ve ps salonlarinanda yardim isteye bilirim oylemi
Disk olmasa da olur. Oyunların zaten korsan hali internette mevcut. İndirip kurup oynarsın. Tek lazım olan şey gamepad
Ben gercek halini istiyorum bide pes 2013 yeni yamali versiyonunu
İnternetten iyice araştırman lazım çünkü orijinal halleri satılmıyor
Ha tamam
Sistemin ne? Muhtemelen açar ama sistemle ilgili hepsi. Ya disk alırsın ya steam ya da epic veya başka platform varsa oradan alabilirsin. Daha çok steam ve epicten indirme yapılıyor
Almayi dusunuyorum ve bu saydiklariniz play market gibi seymi? Oyleyse nerden indiriliyor
Aynen google play store gibi ama pc için olanı diyelim.
Direk steam yaz çıkar ama dolara geçti epic games falan da göz at mutlaka. İndirim zamanı falan da denk getirebilirsin ama epicte dolara geçebilir ileride aşırı uzamamalı
Ea games var, xbox var, microsoft store var genelde pc de win 10 la geliyor.