Gamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Oyundan tanışıp evlenen çok insan gördüm ama güvenmek de önemlidir, bazı insanlar aşk uğruna insanları kandırıp parasını çalanlar bile oluyor dikkat etmek gerekir
03 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok çok çok garip düşünüyorsunuz ya bilmiyorum içiniz mi kötü üç yıldır oynuyorum hiç öyle insanlara denk gelmedim doğru dürüst benim tanıdığım insanlar çok iyi ya evet bazıları belki ergen gibi takılıyor olabilirler ama hepsi öyle değil değil
En İyi Cevaplar
+1 yılyazılım teknolojileriyle haşır neşir bir kimse olarak oyun oynayan biriyle ciddi düşünmem, dahası ilişki içinde de olmam, bir ergendir bu kimse, ya da iyi bir ihtimalle ergenlik yıllarından kopamamış bir mıymıntı, tek dakikamı dahi harcamam bu gibi tiplere.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki ya sen?
Sen nesin düşünme kapasitene bir bak bence sende yetişkin ama ergen kafalısin
+1 yılReeli sanalı kalmadı ki artık reel ilişkiler çok mu güzel, sağlam.
Sıkıntı reel ya da sanal olması değil sıkıntı karşına çıkan insanlarda.17 Yorumla
Soran+1 yılAhh bunu bı anlasa insanlar.
- +1 yıl
Yani artık kimseye güven yok çoğu insan oldugundan farklı görünmeye çalışıyor. Reel ya da sanal farketmez.
Soran+1 yılÖnemli olan doğru insana denk gelmek:)
- +1 yıl
Evet öyle.
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorum için 🌸
- +1 yıl
Eig için sağol.
Soran+1 yılSende sağol:)
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜlkedeki kızlarda erkeklerde s*KS delisi olmuş yorumlarda gorebilirsiniz
08 Yorumla- +1 yıl
ne güzel işte
Cevap sahibi+1 yılNeyi güzel la. s*KS delisi bir elemanda eksilemiş😂
Soran+1 yılOffff gerçekten insanlar ne kadar berbat düşünüyor kendileri sanki dört dörtlük ya eminim çoğu beş para etmez bu kader kısmettir ister sanal da olsun ister reel hayatta olsun ya iyi çıkar ya kötü neden bu kadar hor gördüler papcide evliliği anlamadım gerçekten çok boş insan var bu sitede papcideki insanlar buradakilerden daha insan daha dürüst bu kesin.
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle buradakiler a*baza. İlle s*KS yaşayıp dokunmaları gerekiyor bunlara göre ilk buluşmada hemen karı koca hayatı yaşamaları gerekiyor
Soran+1 yılEvet zinayı normalleştiren insanlar gelip akıl veriyorlar bide sonunda beni anlayan biri oldu teşekkür ederim bacım
Cevap sahibi+1 yılRica ederim bacım. Hep şunu derim uzaktan ilişki yöneten ve sosyal medyadan tanışan insanlar dış görünüşten hoşlanmamış, kişinin karakterini sevmiş olurlar. Date çıkıp ilk gece yaşamak gerçek ve kaliteli ilişki olmuyor
Soran+1 yılHaklısın bacım teşekkür ederim 🥰
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ♥️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Benim 2 arkadasım evlendi 🤭 hatta biri 1 , digeri 1 bucuk yıl içinde evlendiler. Onemli olan kızlara o güveni vermek düzgün sevmek, aynı şekilde erkeklere de öyle ama pubg de şu tarz insanlar var... Mesela para kimdeyse hesabı dizdirip ayrılıyor 🤷🏻♀️ erkekler de güvenmiyor oylesini kullanıp atıyor kızlar da kullandıklarını sanıyor.. İki taraf da edebiyle oynasa tanıssa sorun kalmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın mutlu olurlar hep inşallah herkes için hayırlısı olsun bizim içinde teşekkür ederim canım 🥰
Bende gördüm bir kaç kez evlenenleri, bilmiyorum ciddi anlamda reale geçerse olabilir ama cidden unutma herkes için demiyorum ama orada çoğu erkek önüne gelen kıza yavşıyor
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın teşekkürler
Normalde tanıştığım erkek arkadaşım oynuyordu. Ekibiyle. Ben de giriyordum. Güvenlik gücüydü ekip. Çok eğleniyordum:)
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet o kadar güzel insanlar varki gerçekten var bu yorumdakiler kendileri gibi insanlarla denk geliyorlar ya o yüzden bu kadar yargılıyorlar
+1 yılMantıklı. Doğru insanın karşına nereden çıkacağı hiç belli olmaz. Reelde tanıştığımız insanlar çok mu güvenilir sanki..
21 Yorumla
Soran+1 yılİki yıl çalıştığım adamla birlikte oldum bana çektirdiği acılar kalmadı hayatımı mahf etti bide hergun gözümün önünde önemli olan doğru insana denk gelmek teşekkürler
Olabilir ama oyunla kafayı bozanlar var. Dikkatli olman gerekir
13 Yorumla
Soran+1 yılBağımlı yani değil mi
Soran+1 yılHaklısın teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanal çok riskli. Özellikle pubg mobile ve valorant çoğu eğlenmelik ilişkiler. Başka oyunda oldu bak benim ama 9 kişi yakın arkadaşız ve yamuğu olan varsa mutlaka duyulur ve görülür yani. Ortadaki güven önemli. Ama sanal tehlikeli. Özellikle dediğim iki platform.
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın zaten iki yetişkin insan anlar neyin doğru neyin yanlış olduğunu ben zaten tanışıp anlayıp sonrası evlilik diyorum
Cevap sahibi+1 yılYa öyle de pubg ve valo dan bakma demek istediğim o. Bizim mekan sunucuydu ve kim kimle iletişimde nerede napıyor biliyorduk. Değilse mesela şu an oynadığım oyun güvensiz anca dc grubuna alacaklar da ufak ufak başlayacak değilse olmaz orasıda bu iki oyun dışında bu yer.
Cevap sahibi+1 yılDc bile riskli bence.
Cevap sahibi+1 yılDenk gelmesi çok çok zor
Oyundan çıkıp gerçek hayata yönlendiyseniz olabilir
10 Yorumla
+1 yılTanışıp evlenen arkadaşım oldu mutlu bebisleri var 😁ismini de papcida ilk bulusduklari semtin adını koymuşlar🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılNe koymuşlar
Sadece sanalla degilde realde tanirsan sonra olur
04 Yorumla
Soran+1 yılHani bölgene göre istekler geliyor ya ben Mardinliyim genelde doğu tarafı denk geliyor yani istesem realde de tanışırım
Soran+1 yılEvet haklısın teşekkürler
Gizli Üye(25-29)+1 yılM@l mısınız abi ya bu yeni jenerasyon kızlar aşırı cringe kafaya sahip yemin ediyorum
26 Yorumla
Soran+1 yılNe saçmalıyorsun sen ya
Cevap sahibi+1 yılSaçmayan sensin oyun oynayan birinde ne ciddiyet olur oyun platformundan evlenilecek kişi mi bulunurmuş
Cevap sahibi+1 yılöyle yerlerde vaktini tüketme çık dışarı sosyalleş adan akıllı insanlarla tanış
Soran+1 yılSosyalleşmekle alakası yok iş yerimde iki yıl birini sevdim hayatımı alt üst etti bence çok yanlış bakıyorsun önemli olan iyi insana denk gelmek
Cevap sahibi+1 yılvalla ben sosyal mecralarda iyi insana denk geleni görmedim haa çok nadiren istisnaları var ama sanal birisinin iyi olup olmadığını anlamana imkan yok zaten o yüzden gerçek hayatta birileriyle tanış diyorum
Soran+1 yılPeki teşekkürler
+1 yılValla evleneni haberlerde görmüştüm saçlamalık öteside olugor kxjsjsjsjsj
00 YorumlaBenim arkadaşım da bu oyundan biriyle tanıştı 6 yıl çalkantılı devam ettiler hiç bulusmadilar. En son ciddilestiler o zamanda oğlan haffiten soğuk yapmaya başladı ve ayrildilar. 1 yıldır da iletişimde değiller.
05 Yorumla
Soran+1 yılKısmet değilmiş demekki görücü usulü veya sevgili olup ayrılanlar da var kaç yıllık evli olup boşananlarda var sorun pubgdan tanışma değil bence
- +1 yıl
Kesinlike değil ancak şöyle bir şey oluyor genelde ilk sese aşık olunuyor sonra tip görünce begenmeme durumu falan olabiliyor neyse hadi oda tamamsa sonra araya mesafeler giriyor aileleri tanıştırma etme işleri falan filan biraz sıkıntılı süreçler olabiliyor birde nasıl tanıştınız? Oyundan diye cevap verince millet küçümsuyor falan. Gerçekten ciddi olunursa bisiler olabiliyor maalsef bide insanlarda tahammülsuzluk var maalsef.
Soran+1 yılBunu bende bı kere yaşamıştım sesi beğenip görüntüyü görünce alakası bile yoktu 😂 çoğu kişinin başına gelmiş dediklerinde çok haklısın biz kızlar sürekli ilgi bekleriz bayilinca hemen gel adam var koş ateş ediyor yanımda dur bazı erkeklerin tahammülu yok buna veya biraz konuşmak istediğinde hayır maça başlayalım diyen çoğu ilişkiler gördüm tamamen aradaki duyguya bağlı duygu ne kadar büyük olsa anlayış o kadar bastırır herkes için hayırlısı olsun ben aşık değilim kimseye oyundan ama ciddi düşünenler oluyor birini beğendim çokta iyi kalpli hayırlısı olsun diyelim teşekkür ederim yorum için canım 🌸
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim seninde inşallah Rabbim gönlüne göre versin güzellikler seninle olsun 🌸
+1 yılBenim bi tanıdığın kızı suriyeliye kaçtı oradan haha :D
00 YorumlaBen pubgde random erkek nickiyle takiliyordum millet nasi evleniyor ya
00 Yorumla
+1 yılEvlendi. Erkek kardeşim
12 Yorumla
Soran+1 yılHep mutlu olurlar umarım 🥰
- +1 yıl
Amin Allah razı olsun sağol 🥰
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇevremde oyunda tanışıp evlenenlere hiç rastlamadım ama olur mu neden olmasın? Yorumlarda da gördüğüm kadarıyla varmış. Bence önce önemli olan birbirinizi ne kadar tanıdığınız ve ne kadar güvendiğiniz. Gerisi önemli değil.
10 Yorumlaİki arkadaşım rvlendi
12 Yorumla
Soran+1 yılBenimde bir tanıdığım evlendi şu an kadının bir kızı var çokta mutluluklar hepsi mutlu olsunlar inşallah
+1 yılhahaha ben sadece oyun oynuyordum orada telefonda yuklu ama bu aralar oynamiyorum ordan kari kiz mi dusuyor :D :D :D isiniz gucunuz evlilik bu arada a q
00 Yorumla
+1 yılbenim eski kız arkadaşım evlendi işte oyundan tanıştıgı kişiyle
00 YorumlaGaliba ben aynı durumdayım ama emin değilim aradan neredeyse iki sene geçmiş senin şu anki durumun nedir?
00 Yorumla
+1 yılAşkın nerde çıkacağı belli olmaz
10 Yorumla
+1 yılMetin 2 de de evleniliyordu … Onun gibi bir şey herhalde 🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılArkadaşım evlendi
12 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi ne güzel
- +1 yıl
Yani mutlular
+1 yılValla kuzenim ordan evlendi 4 sene oldu :))
10 Yorumla
+1 yılBoş teneke kutusu gibi kafanız var
08 Yorumla
Soran+1 yılSen çok mu dolusun boş konuşacaksan soruma gelip yorum yapma mecbur değilsin
- +1 yıl
Aklını kullan biraz öyle şey mi olur
Soran+1 yılYeterki dürüst olsun adam olsun bana göre papci kötü bir platform değil ama KS bana göre hiç güvenilir değil.
- +1 yıl
Sosyal medya üzerinden sevgili yapılmaz pubg da sosyal medya zaten
Soran+1 yılReel hayatta da doğru insan çıkmıyor her zaman ona ne diyeceksin
- +1 yıl
İnsan kendi gibilerle karşılaşır 🤷
Soran+1 yılAynen düşünme şekline bakılırsa sözün seni anımsıyor 😊
- +1 yıl
Aynen
+1 yılBen buradan da gördüm evlenen kişileri
00 Yorumla
+1 yılSeneler önce az kalsın bende evleniyordum 😂
00 Yorumla
+1 yılOyundan ilişki mi olur
00 Yorumla
+1 yılpandemide bolca oldu ya 😆
00 Yorumla
+1 yılTugay ordan evlenmedi mi zaten
00 YorumlaOzan Güven diyorum sadece anladın sen
00 Yorumla
+1 yılÇok mantıklı bir o eksikti evlenin tam olsun
00 Yorumla
+1 yıl1 kişi kalana kadar sürer o evlilik
00 Yorumla
+1 yılAbuk subuk konuşmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsenden bi bok olmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılO kadar zavallısin ki eminim kimse suratına bile bakmıyordur o yüzden bu kadar pis bir insansin
Cevap sahibi+1 yıl10 dakika önce sıkımı yalattım ne diyon bayan
Soran+1 yılAllah seni ıslah etsinnn
Cevap sahibi+1 yılHer neyse işin gerçeğine geleyim oyun platformlarından kendine partner bulman diğer her şeyden çok daha zor haberin olsun kimin ne olduğu belli değil özellikle pubg gibi oyunlarda daha zor istisnalar olabilir ama gerçeği bu
Soran+1 yılBu sitede de sen varsın işte sende kötüsün demekki neymiş her yerde kötü insan vardır önemli olan adam olana rastlanmak.
Cidden orasıda evlilik kurumumu oldu :)
00 Yorumla
+1 yılpubg de mi kıyacaksınız nikahı sdfsdf
010 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar boş yorum yapıyorsunuz ya demek istediğim orada tanışıp sonra Real hayatta buluşup anlayıp evlenmekten bahsediyorum demekki sen orada direk evlenecek kadar enayisin
- +1 yıl
:D :D Pubg den bulacak kadar enayi değilim
Soran+1 yıl😂😂😂
Soran+1 yılAma kader diye bir şey var
- +1 yıl
Kader de pubg den buldurmaz KS daha iyi en azından foto görüyorsun
Soran+1 yılHayatta ben burdan evlenmem ama pubgdan evlenirim
- +1 yıl
Pubg buradan daha abaza dolu
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Valla ben gördüğümü söylüyoryum