Gamer Orginden nasıl sims indirebilirim? Gizlilice Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Başlıkta da belirttiğim gibi bir türlü nasıl indireceğimi bulamadım yardım edebilir misiniz Orginden nasıl sims indirebilirim? Cevapla İndirme Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Epic veya steam gir istersen en son beleş paketler veriyordu ama origins kalmadı ea ya geçmişlerdi. 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Gamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. İndir tuşuna basarak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Internete bağlıysa indir seçeneği olmalı 0 4 Yorumla Gizlilice +1 yıl İnternete bağlı ama indir yok nedense Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Profiline giriş yapmadıysan Belki o yüzden de olabilir Yorumla Gizlilice +1 yıl Girişte yaptım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilgisayarın sağı solu belli olmaz Bir yeniden başlat Bir daha dene bakalım tekrar profiline gir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Epic veya steam gir istersen en son beleş paketler veriyordu ama origins kalmadı ea ya geçmişlerdi.
İndir tuşuna basarak
Internete bağlıysa indir seçeneği olmalı
İnternete bağlı ama indir yok nedense
Profiline giriş yapmadıysan Belki o yüzden de olabilir
Girişte yaptım
Bilgisayarın sağı solu belli olmaz Bir yeniden başlat Bir daha dene bakalım tekrar profiline gir