Sizce en iyi el konsolu hangisi
Nintendo Switchi bunlarin disinda tutuyorum cunku hem donanim hem de hedef kiyle daha dar kapsamli
Stram Deck - Asus Rog Ally - Lenovo Legion Go
Bence Legion su an en onde ki ve hergecen gun arayi aciyor
Sizce en iyi el konsolu hangisi
Nintendo Switchi bunlarin disinda tutuyorum cunku hem donanim hem de hedef kiyle daha dar kapsamli
Stram Deck - Asus Rog Ally - Lenovo Legion Go
Bence Legion su an en onde ki ve hergecen gun arayi aciyor
Hangi el konsolunun en iyi olduğu, kişisel tercihlere, oyun türlerine ve ihtiyaçlara bağlı olarak değişebilir. Lenovo Legion Go'nun özellikleri, performansı ve kullanıcı deneyimi sizin için önemliyse, bu seçeneği değerlendirebilirsiniz. Ancak, her bir cihazın avantajları ve dezavantajları olduğunu unutmamanız önemlidir. Kullanıcı yorumlarını incelemek ve özellikleri karşılaştırmak size daha iyi bir perspektif sağlayabilir.
Bu yazdiklarinizda haklsiniz. Ben sadece perfirmans bazli konustum ve onun icin su an an dolu dolu sistem Lenovo Legion Go. Hepsini de kullanan biri olarak deneyimlerimi yaadim. Steam Deck eger windows kurarsak daha iyi sonuc alnabiliyor. Cunku su an halen windows islatim sistemi oyunlarda ki en stabil sostem ve tabi ki goruntu ve ses performansi olarakta. Legion Go num aynen Nintendo Switch gibi cikarilabilen kontrolcusu ve saglam arka ayaklari gayet one cikariyor
Cevap
5Cevap
Asus Rog Ally şu an en uygunu. Lenovo ağır, uzun süreli oynamak için. Ama Msi'da çıkarıyor şu an. Bana kalırsa Steam Deck, bence pc oyunculuğu açısından en uyguni.
Kanka asus rog değil mi cok guclu bir el konsolu fhd vr 120hz 70 fps tlou oynuyorsun
Legion kanka en iyisi
Yazma bana özelden habeş
Kimsin?
Asus rog oyun için iyi olabilir
Lenovo Legion Go fenaa
yokyaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?