BDO başlamayı düşünüyorum. PtW oyunlardan sıkıldım çok yoruyorlar :D En azından param oyunda kalıcı olsun istiyorum. Ne düşünüyorsunuz oynanır mı?

BDO başlamayı düşünüyorum. PtW oyunlardan sıkıldım çok yoruyorlar :D En azından param oyunda kalıcı olsun istiyorum. Ne düşünüyorsunuz oynanır mı?

p2w değil ama yani mmorpg seven bir insanım lakin bu oyunda farm işinin içinden geçmişler çok abartmışlar yahu :D yine de güzel oynanır bence baya zaman ayırmıştım 2 hafta boyunca. Sarmadı desem yalan olur
Başka bir oyundan geçelim diyoruz lonca olarak
Yani oyun birçok yönden tatmin edici
Eksiklerden biri dungeon sistemi vs. Bulunmaması
Pvp sistemi?
Karakter dengeleri iyi değil
Şimdi çok fazla karakter var ve bazilari pve yönelik bazilari pvp yönelik
Ama bir karakteri gerçekten iyi oynamak baya büyük bir etken olabilir yani tamamen hakim olmak
Ayrıca uyanış skilleri vs. Var bir de değişiyor
Klan vs klan var mı
En son diyordum bende sonra başka bi oyun bi sardı sarış o sarış goeörşr bu oyunda kötü değildir görsel olarak ama ptw midir nedir bilmiyorum. Petler vardı onu hatırlıyorum.
Artık çok geç indirdim...
Hadi h. o madem 😂 sevdin mi bari
Hala çözmeye çalışıyorum At bulamadım ve şu an otundayım hdbdjd
Bu envanter nasıl yükseliyor
Beni takip et soracağım çok soru var
Hee uğraş dur ghvj metin2 de (yanlış hatırlamazsam) at isteyip hiç denk getirememiştim 😂 Hiç bilmiyorum hiç indirmedim gjgjv npc vardır muhtemelen ya da görevi belki level 🤔
Atı doğadan yakalıyormuşsun
Bende oynuyorsun sandım. be hayallerimi yıktın
M2 de mi bunda mı. Bunda ise nette konum falan arattır.
😂 beklenti yaratacak pek bişi demedim aslında
Bunda atı doğada bulman gerekiyor işte
Neyse halat ve şeker hazır şimdi atı bulmak lazım onu da yarın hallederim
Keyiflidir aslında kfmdld benim şimdiki oyunda bunların haritası oluyor şurda şu var falan yani en azından doğuş yerine götürüyor diyelim. Değilse map çok büyükse ve az larsa çok yorucu ya.
Hadi birlikte oynayalım prem ol
Bunu oynamayı çok istemiyorum şu an için ya ama ilerde olursa olabilir. Şimdi iki tane aynı türde oyun var zor yetişiyorum ve azaltmayı deniyorum 😂
İkisini bırak buna gel
Olmas 😂 hikayelerini bitirmedim daha işim çok istediğim karakterler eklenecek hem fkdldl almazsam gözüm açık gider 😂 sen gel bu tarafa fkdl
O taraf ne
Tower of fantasy veya genshin tarafları
Mobil değil mi onlar
Pc/mobil tower çok bilmiyorum ama pc de var.
Aynı platformda mı ikiside
Genshin öyle , tof u aşırı bilmiyorum.
Tofu bırak BDO gel
Cevap
1Cevap
Bir ara büyük bir kitlesi vardı ancak artık o kadar popüler değil. Denemekte fayda var, yapımcıları oyunu geliştirmeye devam ediyordur illaki.
Senin feno olman şakamı sdlşgkşldsg
Seni enfellememek için kendimi zor tutuyorum jghghghh
artık oynanmaz ya
Valla neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar