Oynayacak arkadaşım yok online oynaniyorsa oynamak isteyen var mı
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Oynayacak birini bulamadıysan ben gelebilirim, discord hesabını yazarsan eklerim müsait olduğun zaman gireriz
Müsaitim
Ama oyun ingilizce
Anlamadiğim için vazgeçtim teşekkür ederim Türkçesini YouTubeden izlicem
İyi eğlenceler, umarım beğenirsin
Oyun güzelde anlamayinca oynamanın anlamı kalmıyor ya diyaloglar vs var hiçbir şey anlamiyorum
Tamamen çeviren bir kanal varsa oradan izlemeni tavsiye ederim, bazen Türkçe yama kurup oynayanlar olabiliyor biraz uğraştırıcı olabilir ama Türkçe yama kuran birinden izlemeni tavsiye ederim
Elraenden izliyorum şu an Türkçe yama kurmuş altyazı full Türkçe
Çok güzel, zaten çok derin bir hikayesi yok ama diyalogları merak ediyorsan bu sayede rahatça anlayabilirsin. Asıl bomba oyunun sonunda, erkenden söyleyip süprizi kaçırmak istemiyorum ama çok ilginç geleceğinden eminim :)
Teşekkürler peki gamepasste olan önerin olan bir oyun var mı
Wolfenstein serisini öneririm, Doom serisi, Forza 4 ve 5, Dishonored serisi + Deathloop önerimdir. En son aldığımda bunlar vardı, şu an hâlâ var mı bilmiyorum varsa bunları oynamanı öneririm. Hardcore bir oyuncu değilsen Doom ve Wolfenstein biraz kanser edebilir ama hardcore bir oyuncuysan bu iki seriyi çok seveceğinden eminim
Valla ne tarz oyuncuyum bilmiyorum ama forza acayip sıktı beni ya başka güzel yarış var mı 5 oynadım eleminator dışında acayip sıkılıp sildim bide hayvan gibi yer kaplıyor
Doomu merak ediyorum diğerlerine de bir bakarım Battlefield 5 yükledim oda sıkıyor ya
Yani game pass'te çok fazla düzgün oyun hatırlamıyorum maalesef :/ Biraz bakayım dedim de Cities: Skylines gözüme çarptı çok sevdiğim bir oyundur onu kesinlikle tavsiye ederim ama başlamadan önce hakkında 1 - 2 video izlemekte rehber okumakta fayda var. İlk başlarda biraz karışık gelecek çünkü
Şehir felan kurmak çok kötü ya sıkıyor acayip hızlı oyun seviyorum ben her şey hemen olsun frostpunk indirdim hemen geri sildim yok huzursuzluk yok kömür çıkar bildiğin amelelik ya zevki de yok strateji severim ama askerlerde
Doom 2016 ile başlayabilirsin, sonrasında Doom Eternal'ı tavsiye ederim ancak eğer sürekli psikopat gibi oyun oynayan biri değilsen Doom Eternal'dan uzak durmakta fayda var, yoksa deli eder :D
Maalesef pek düzgün oyun yok game pass'te, ben genellikle Steam'den alıyorum game pass kütüphanesini beğenmediğim için
Aynen 200 den fazla oyun vs dediler aldım 5 para etmez ama bir oyun 100 200 lira olunca mecbur konsolu da satacam zaten hiç beğenmedim ya
O kütüphaneyi sürekli güncelliyorlar ancak ne yazık ki istediğim oyunlar ya gelmiyor ya da daha önceden gelmiş ve gitmiş oluyor. Bu yüzden ben de orada istediğimi bulamadım ne yazık ki, daha önceden 6 liraya veriyorlar diye aldım ama oyun yok diye oynamadım :/
Şimdi re2 gelecek onu bekliyorum bende güzel oyun oynicam onu
Çok güzel, hayırlı olsun şimdiden. RE serisini full getirseler mükemmel olur aslında ben de 4'ü oynamayı çok istiyorum ama biraz pahalı geliyor o kadar para vermek istemiyorum
Oyuna para vermek çok saçma bitince yapacak bir şey yok para boşa gitmiş oluyor en basitinden forzaya bir dünya para versem ağlardim heralde
15 yıldır oyun bağımlısıysan pek de saçma değil aslında :') Çoğu şeye kıyasla eğlenceyi daha ucuza getirmiş oluyorsun ve oyunlarla aran iyiyse verdiğin para asla dert olmuyor. Sadece bazı oyunlar oluyor hiçbir beklentini karşılayamıyor, o tür bir oyuna para vermiyorsan problem yok
Benim aram hiç yok heralde hayatım boyunca hep oyun oynamak istedim ama ne zaman elime oyun oynayacak makine geçse 2 günde sıkılıyorum
Ben annemle oyun oynayarak başladım oyun oynamaya, ben ısrar ediyorum diye atari almıştı beraber mario oynuyorduk sonrasında annem oyun oynamayı bıraktı ben oyun oynamaya devam ettim. Böyle yavaş yavaş bağımlılık haline geldi, günde 10 - 12 saate kadar oyun oynadığım dönemler oldu o dönemler hep diyordum keşke hiç oyun oynamaya başlamasaydım diye :') Şimdi de yoğunluktan fazla oynayamıyorum aklım oyunlarda kalıyor
Ne güzel bizim ailedekiler çocuk oyunu gözüyle bakiyorlar
Çoğu oyun içerdiği şiddetten ve birçok sebepten dolayı +18 kategorisine giriyor, asıl çocukların oynamaması lazım
Anlat anlatabilirsen
Zor tabii :D
Neyse teşekkür ederim
Rica ederim
Online girelim birşeyler ya tek sıkıcı
Biraz geç gördüm kusura bakma, oynamak istediğin bir oyun varsa adını yazabilirsin bende varsa indireyim gireriz
World war Z?
Epic hesabımda varmış, yarına kadar indiririm. Discord kullanıyor muydun?
Discord yok
Sende olan ne var güzel bende onu indireyim
Dying Light 2 var, şu aralar oynamayı çok istiyorum ama oynayacak kimse yok :/ Onun haricinde Left 4 Dead 2 ve BeamNG. Drive var beraber oynayabileceğimiz. Bu arada bir discord hesabı açarsan sohbet ederek oynarız güzel olur, ya da skype vs. falan da olabilir
Oynanmıyor diye biliyorum. Oyunu aldıktan sonra bir kopyasını bedava alıyorsun, onu da arkadaşına veriyorsun birlikte oynamak için.
Off en çok oynamak istediğim oyun
Konusu ne ki ve nasıl bir oyun
Hapishaneden kaçış bölünmüş 2 ekran ve 2 karakter var
Oynayabilirim pc mi telefon mu
PC oyunu
İndiriyim bi ağır bi oyun mu
17.5 GB konsolda PC yi bilmiyorum
Online mi
Evet 2 kişi oynamak zorunlu o yüzden
İndiriyorım o zaman
İndir
İndiriyorum
Tamam inince yaz
Steam mi gerekiyor
Steam gerekbilir bilmiyorum ama demosunu indirebilirsin ben davet atınca oynaniyormuş
Bakayım bi bulmaya çalışayım
Tamam
Bi türlü bulamadım bildiğin bi site var mı
Steamden demo yuklesen
Korsan indirirsen online oynayamayiz
Demosu nasık yükleniyor
Origin hesabı aç ordan indir
Sonra birbirimizi ekleyip iynicaz
40 $ diyor 😅
Demo yokmu
Beleş demo
Yok sanırım :/
Sağlık olsun
Origin friend pass olarak arat
Sunu özelden söyler misin anlamıyorum ilk defa steam indirdim
Özelden anlatmaya gerek yok Steam değil origin indirmen gerekiyormuş oyun EA oyunu sanırım ondan ordan da friend pass olanı indireceksin
Oraya da üye oldum yok çıkmıyor bi daha bakayım
Steame yönlendiriyor
Oyunun friend pass sürümü var biryerde ama anlamadım acayip karışık
Bayağı bi karışık 😅 gerçi bende ilk defa steam indirdim
Konusu nedir
Hapishaneden kaçış
Of oyunuymus alınca bakarım haftaya