Gamer C2 den birileriyle buluşulmaz degil mi? selamnbrcnm46w5w Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor . bilemedim Güncellemeler+1 yıl conned2 C2 den birileriyle buluşulmaz degil mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Gamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Buluşulur da fazla güven vermeyen birisi ise buluşulmaz tamamen tanımak gerekir 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl oradan konuştuğum biri vardı zamanında kızla çoğu şeyde kafamız uyuşuyordu sen yazınca bi an aklıma o geldi dkdkdkdkdkkd 0 0 Yorumla
LuciferSx Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 30% +1 yıl Ya rahatına bak. Takılma bu kadar. Buraya yazdığına göre zaten karar vermişsin. Dünya nimetlerinden yararlan biraz 0 0 Yorumla
mkrmnx Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Buluşulmaz bir kere indirdim baktım insan yok içinde hemen silmiştim 0 2 Yorumla selamnbrcnm46w5w +1 yıl yo insan var Yorumla mkrmnx +1 yıl Görüntü olarak insan zannediyorsun ama içi boş hepsinin, bir tane normal profili olan görmedim, eşcinseller ve eskort kadınlarla dolmuş hiç kimseye mesaj bile yazmadan sildim Yorumla
Sedefffe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Guvenme kimseye piskopat sapik cikar sana hersey yapabilir 0 0 Yorumla
THEGODTHEARES Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Ben buluşmuştum 6 dakikada çalılara gitmiştik ahhh lise zamanları AAAAAAHHHHHHHHHH:D 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl buluş nolacakı 0 1 Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl benım tanıdıgım bayan bulusuyot Yorumla
BayKastamonu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Güven yoksa ınstadan tanıştığınla da buluşulmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hangi amaçla 0 2 Yorumla selamnbrcnm46w5w +1 yıl arkdslik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Genelde cinsellik oluyor orada Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Buluşulur da fazla güven vermeyen birisi ise buluşulmaz tamamen tanımak gerekir
oradan konuştuğum biri vardı zamanında kızla çoğu şeyde kafamız uyuşuyordu sen yazınca bi an aklıma o geldi dkdkdkdkdkkd
Ya rahatına bak. Takılma bu kadar. Buraya yazdığına göre zaten karar vermişsin. Dünya nimetlerinden yararlan biraz
Buluşulmaz bir kere indirdim baktım insan yok içinde hemen silmiştim
yo insan var
Görüntü olarak insan zannediyorsun ama içi boş hepsinin, bir tane normal profili olan görmedim, eşcinseller ve eskort kadınlarla dolmuş hiç kimseye mesaj bile yazmadan sildim
Guvenme kimseye piskopat sapik cikar sana hersey yapabilir
Ben buluşmuştum 6 dakikada çalılara gitmiştik ahhh lise zamanları AAAAAAHHHHHHHHHH
:D
buluş nolacakı
benım tanıdıgım bayan bulusuyot
Güven yoksa ınstadan tanıştığınla da buluşulmaz
Sapık bir yer diye biliyorum.
KS dende istersen olur😊
Güvenilmez
a1den aşşağısı kurtarmaz
Hayir
Ben buluştum güzeldi.
Buluştun mu?
Bulus caksin iste