Bı bunu oynuyorum zaten onda da liyakatım düştü oyunada giremiyorum cildirmalik
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bı bunu oynuyorum zaten onda da liyakatım düştü oyunada giremiyorum cildirmalik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Naptın? Takım arkadaşlarına zarar vermeden düşmez o kadar o. Rütbesiz livik oynayıp birkaç el birinci olman lazım diye biliyorum yükselmesi için.
Eglence parkında müzik açtım bazılarida reportlamış bu yani teklide giremiyorum sadece vs al giriyorum p da denedim bir kere yükselmedi kurarabilir 6 diyo oyuna giremiyorum neyi kurtaracak anlamadım
Tek oynayıp liyakat yükseltmen lazım sanırım.
Biliyorum da ona da giremiyorum arenada girilmiyo saçma sapan iş anlamadim gitti
Hakaret ve kavga içeriği olsa gerek mobil den mi oynuyorsun
Oyunda ismail yk şarkısı açıp eğlence parkinda geziyodum report yaptılar şerrolsr onun yuzunden oldu muhtemelen
Sjsjsjs lan ne saçma report sebebi sjsns
Evettttttt adam dedi kapa şunu bende sinir oldum kapamadim kankileri reportladi 💅💅
Bende yeni yeni pubg çözmeye başladım hep boş oynuyordum
Altın seviyesine yeni girdim sksms
Helaaaalll ben bayadır oynuyorum eski pubg ortamı falan daha çok sariyodu şimdi sıkıcı geliyo eğlence parkinda acayip ergenler var yokluktalar resmen
Sjsjsjs ben valla oyuna bakıyorum beni bırakıp gidenlerde oluyor birde ufak bot modu var ölünce seyirci geziyor kıl oluyorum dürbün önüne geçiyorlar
Öşğçqkejwkenwjekq evet sinir bozucu oluyo arada
Sövsem bende ihtar yerdim her halde sabır sabrediyorum valla ama iyi başladım 13 9 kill gidiyor ard arda 3 galibiyet 4. De öldük ama aldık yani
13-9 kil iyiymiş ben başlarda 3-4 kil alınca proyum diyodum kendime niahwuajaj
Sjsjsjs ama bala aldığım oluyor efsane başlangıçta adamda silah var ben yumrukla aldım ilk raundı sjsnsn
Yanlış eve girdim silah bulamamıştım izlesen kahkaha atarsın adam hep boşa sıktı
İşhçwodjwkrkwjriwjrjwirjwjenwjw abi canım çekti oynamak istiyorum şu an ama giremiyom naaalet
Sjsjsjs bayadır oynamıyordum mobil legends oynuyordum birde ara sıra call of duty indiriyordum silip duruyordum
Mobil legends bende oynuyodum acciiiip sariyodu ama sonra biraktim
Call of duty nasi bi oyun guzelmi
Pubgden iyi gibi duruyor yüksekten düşünce ölme yok uçuyor sarıyor pubg göre ileri özellikleri var ama türk oyuncu ve arkadaş bulmak aşırı zor hepsi yabancı
Ya türk oyuncu olsa iyiydi türk olmayinca sıkıyo
Ondan sildim zaten
Hmhmhm anladim
Pubg Mobil legends oynuyorum artık 😅
Arena girilebiliyorsa arena gir , eglence parkına falan gir
Arena da giremiyom eglence parkinda olsam nolcak liyakat artmiyoki zaten eglence parkinda arabik teyyareler var
Şu botlu oyun hangisiydi yaa , onu denedin mi eşleşme kpalı denedinmi onda ya da vs falan atınca düzelmesmi aceba
Vs atarsam düzelirmi bilmiyüm takıma falan girilmiyo diye biliyom onunda olcani sanmiyom ama denerim botlu oyunda hangisi bilmiyom bakarım ona da tşkkkrrrler
liyakatını düşürmeseydin :D :D
Vov çok yardımcı oldun
Neden düşürdün 😂
İsmail yk açıp eğlence parkında millete dinletiyodum bi grup bana sinir oldu reportlamışlar
Haahhagssa biraz hak etmişsin sankii
İsmail yk dusmanlari qlekwkekwk
Sjfbnfg adamların kulakları patlat sonra düşman 😅😂😂
Wkdjwkekwjekw olabilir öyle şeyler
İyi olsun bakam ya ben olsam ben de reportlamıştım ahhahs
Aodjwjjejqje
Yertrağı yedin
Dimmmeee onu dimee
Dedim bile