Gamer Free fire sorunum nasıl çözülür? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Lan bu oyun nasıl bir buga girdiyse herkesi bot olarak görüyorum kimsede kıyafet yok oyunu güncelledim aynı sorun yine var ne yapmam lazım? Güncellemeler+1 yıl Kostüm paketim inili korkmayın sorun benim telefonumda veya oyunda onu bilmiyorum. Free fire sorunum nasıl çözülür? Cevapla Oyun Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bende de öyle oluyordu oyunu sildim kurtuldum hsjaha 0 56 Yorumla Soran +1 yıl Aaaa yine aynı abi😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aaa bune tesadüf hsjshsja Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Abi dedin bi tuhaf oldum yaş kaç bu arada Yorumla Soran +1 yıl 18 ama bu uygulama 19 yaptı beni nasıl düzeltecem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düzelmez bende 21 ama uygulamada 24 çok takılma yani hsjshsja Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen 20 falan gösteriyorsun yalnız 😅 Yorumla Soran +1 yıl AAAAAAAAA Yorumla Soran +1 yıl Yok yaww yaşımı gösteriyom büyük deme 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz ağır oldu kabul ediyorum hsjshaj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bidaha bakim Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla yirmiyi geçiyosun bence bi daha düşün Yorumla Soran +1 yıl AAAAAA BEKLE HELE DEĞİŞİM Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla bi şansını dene hsjshs Yorumla Soran +1 yıl Temem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak bu iyi bi yirmi sekiz havası aldım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hsjshsjs Yorumla Soran +1 yıl Yaww Yorumla Soran +1 yıl Komple silecem şimdi bak 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hsjshaja tamam şaka şaka ama genede deneme yukari doğru gidiyor Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani ne gidiyo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam ya şakaydı yaşını gösteriyorsun hsjshsj Yorumla Soran +1 yıl Haaaaaa 😂😂tamam tamam burada istop ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynn kontağı kapattın hsjshsja Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ekle sohbet edelim 😊 Yorumla Soran +1 yıl Ne sohbeti? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla insan gibi sohbet cidden Yorumla Soran +1 yıl Gerek yok ya bence 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla yaa bir şey olursa engeller geçersin ciddi diyorum Yorumla Soran +1 yıl Ondan değil yaaa Yorumla Soran +1 yıl Çok konuşma seven bir insan değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende çok konuşkan biri değilim zaten ama belki konuşur dertleşiriz kafamız dağılır en azından gırgır şamata yaparız diye dedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence bir daha düşün Yorumla Soran +1 yıl Düşünmeye gerek yok ya cevabım hala aynı Yorumla Soran +1 yıl Ama takiplesebiliriz instadan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki sen bilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ordan neden peki Yorumla Soran +1 yıl Takiplesecen mi? Yorumla Soran +1 yıl Ne bilim ben buraya pek girmem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşmayacaksak ne gerek var Yorumla Soran +1 yıl İyi tamam sen bilirsin 🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşacakmiyiz ordan Yorumla Soran +1 yıl 😂Sen niye konuşamaya takıldın bu kadar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl burada lonusalim dedim istemiyorum dedin Instagram istiyorsun konuşmak istemiyorsan neden Instagram istiyorsun ondan soruyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konusmayacaksak ne yapacaksin onu merak ettim hsjshaja Yorumla Soran +1 yıl Ne bilim yani takiplesmek güzel bisey değil mi buranın yabancısıyım gibi düşün üstelik anlamam etmem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İste sohbet etmek bu yüzden iyi olurdu sana anlatirim konuşuruz yoksa sende haklısın nerden bikeceksin Yorumla Soran +1 yıl Yaw abim gel sen hele ınstaya hallederiz onuda😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Verr Yorumla Soran +1 yıl _. Flowerr_0 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Attım Yorumla Soran +1 yıl Bulamadın mı😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Attım dedim ya Yorumla Soran +1 yıl Özkan mı adın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynn Yorumla
uur_uur Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 73% +1 yıl Oyun içinden kiyafet paketini indir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İnili zaten Yorumla
Hakannn_3434 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Bu hangi oyun içeriği nedir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Free fire pugb gibi savaş oyunu.. Yorumla
slmbisorumvar Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Pubg indir kanka 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sevmiyom bro Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bende de öyle oluyordu oyunu sildim kurtuldum hsjaha
Aaaa yine aynı abi😂
Aaa bune tesadüf hsjshsja
Abi dedin bi tuhaf oldum yaş kaç bu arada
18 ama bu uygulama 19 yaptı beni nasıl düzeltecem
Düzelmez bende 21 ama uygulamada 24 çok takılma yani hsjshsja
Sen 20 falan gösteriyorsun yalnız 😅
AAAAAAAAA
Yok yaww yaşımı gösteriyom büyük deme 😂
Biraz ağır oldu kabul ediyorum hsjshaj
Bidaha bakim
😂😂
Valla yirmiyi geçiyosun bence bi daha düşün
AAAAAA BEKLE HELE DEĞİŞİM
Valla bi şansını dene hsjshs
Temem
Bak bu iyi bi yirmi sekiz havası aldım
Hsjshsjs
Yaww
Komple silecem şimdi bak 😂
Hsjshaja tamam şaka şaka ama genede deneme yukari doğru gidiyor
Nasıl yani ne gidiyo
Tamam ya şakaydı yaşını gösteriyorsun hsjshsj
Haaaaaa 😂😂tamam tamam burada istop ettim
Aynn kontağı kapattın hsjshsja
Ekle sohbet edelim 😊
Ne sohbeti?
Valla insan gibi sohbet cidden
Gerek yok ya bence 😅
Valla yaa bir şey olursa engeller geçersin ciddi diyorum
Ondan değil yaaa
Çok konuşma seven bir insan değilim
Bende çok konuşkan biri değilim zaten ama belki konuşur dertleşiriz kafamız dağılır en azından gırgır şamata yaparız diye dedim
Bence bir daha düşün
Düşünmeye gerek yok ya cevabım hala aynı
Ama takiplesebiliriz instadan
Peki sen bilirsin
Ordan neden peki
Takiplesecen mi?
Ne bilim ben buraya pek girmem
Konuşmayacaksak ne gerek var
İyi tamam sen bilirsin 🙃
Konuşacakmiyiz ordan
😂Sen niye konuşamaya takıldın bu kadar
burada lonusalim dedim istemiyorum dedin Instagram istiyorsun konuşmak istemiyorsan neden Instagram istiyorsun ondan soruyorum
Konusmayacaksak ne yapacaksin onu merak ettim hsjshaja
Ne bilim yani takiplesmek güzel bisey değil mi buranın yabancısıyım gibi düşün üstelik anlamam etmem
İste sohbet etmek bu yüzden iyi olurdu sana anlatirim konuşuruz yoksa sende haklısın nerden bikeceksin
Yaw abim gel sen hele ınstaya hallederiz onuda😂
Verr
_. Flowerr_0
Attım
Bulamadın mı😂
Attım dedim ya
Özkan mı adın
Aynn
Oyun içinden kiyafet paketini indir
İnili zaten
Bu hangi oyun içeriği nedir
Free fire pugb gibi savaş oyunu..