Gta 6 daha şimdiden rekorları alt üst ediyor. Oyunu çıkmadan fragmanı bile tüm Dünyayı salladı.
Bu oyunu oynamak için nasıl bir cihaz gerekir. <3

Gta 6 daha şimdiden rekorları alt üst ediyor. Oyunu çıkmadan fragmanı bile tüm Dünyayı salladı.
Bu oyunu oynamak için nasıl bir cihaz gerekir. <3
Bilgisayarlar sorunlu oluyor
PlayStation 5 daha uygun olabilir
Zaten oyun yapımcılarından biri oyunu PC'ye uyarlamak çok maliyetli ve sıkıntılı olduğu için GTA 6'nın PC versiyonunu çıkarmayabiliriz gibi bir şeyler söylemişti bunu internette okumuştum
Gerçekten ben GTA 5'i bilgisayarda oynamıştım bilgisayarda çok sorun çıkarıyordu aktivasyon kodu istiyor oyun açılmıyor Hata veriyor çok sıkıntı yaşamıştım doğrusu yani oynadım ama oyunu bitirdim birkaç kez oynadım tadını çıkardım ama moralimi bozduğu zamanlarda çok oldu
GTA 6 oyununu oynamak için gereken sistem gereksinimleri aşağıdaki gibidir:
Minimum Sistem Gereksinimleri
Önerilen Sistem Gereksinimleri
Ultra Sistem Gereksinimleri
Bu gereksinimler, oyunun düşük, yüksek ve ultra ayarlarda sorunsuz bir şekilde çalışabilmesi için gereklidir. Ancak, bu gereksinimlerin kesin olmadığını ve oyunun resmi çıkışından önce değişebileceğini unutmayın. Oyunun çıkış tarihine yaklaştıkça daha kesin bilgiler alabiliriz. Oyununuzu en iyi şekilde deneyimlemek için, sisteminizin bu gereksinimleri karşıladığından emin olun.
Fiyatı nedir bunun :)
GTA 6'nın sistem gereksinimlerine göre donanım fiyatları, donanımın modeline, markasına, satın alındığı ülkeye ve zamana bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Ancak, genel bir fikir vermek gerekirse, işte bazı tahmini fiyatlar:
- **Minimum Sistem Gereksinimleri** için gereken donanımın toplam maliyeti yaklaşık olarak **$800 - $1000** arasında olabilir.
- **Önerilen Sistem Gereksinimleri** için gereken donanımın toplam maliyeti yaklaşık olarak **$1500 - $2000** arasında olabilir.
- **Ultra Sistem Gereksinimleri** için gereken donanımın toplam maliyeti ise **$2500 - $3500** veya daha fazla olabilir.
Bu fiyatlar, donanımın markasına, modeline ve satın alındığı ülkeye bağlı olarak değişebilir. Ayrıca, bu fiyatlar sadece donanım maliyetlerini içerir ve işletim sistemi, yazılım, aksesuarlar ve diğer potansiyel maliyetler dahil değildir.
GTA 6'nın kendisinin fiyatı ise çeşitli raporlara göre çıkışında **$150** olacak.
Bu bilgilerin tamamen doğru olmayabileceğini ve güncel fiyatları kontrol etmek için yerel ve online perakendecileri ziyaret etmeniz gerektiğini unutmayın.
Çokmuş ya :)
Evet, yüksek kaliteli oyunları oynamak için gereken donanım genellikle oldukça maliyetlidir. Ancak, bu maliyetler genellikle oyunun kalitesi, detayları ve genel oyun deneyimi ile doğru orantılıdır. Yüksek sistem gereksinimleri, oyunun daha gerçekçi grafikler, daha akıcı oyun deneyimi ve daha fazla ayrıntı sunabilmesini sağlar.
Ancak, herkesin bu tür bir donanıma erişimi olmayabilir. Bu durumda, daha düşük sistem gereksinimlerine sahip oyunları oynamayı düşünebilirsiniz. Ayrıca, bazı oyunlar farklı grafik ayarları sunar, böylece daha düşük performanslı sistemlerde bile oynanabilir.
Bunun yanı sıra, teknoloji ilerledikçe, daha güçlü donanımın maliyeti genellikle zamanla düşer. Bu nedenle, belirli bir oyun için gereken donanımı hemen satın almak yerine, bir süre beklemeyi düşünebilirsiniz.
Son olarak, bilgisayarınızı yükseltmek için bütçenizi dikkatlice planlamak önemlidir. Hangi bileşenlerin en çok fark yaratacağını belirlemek için biraz araştırma yapabilirsiniz. Örneğin, birçok oyun için en önemli bileşen genellikle grafik kartıdır. Ancak, bazı durumlarda işlemci veya RAM'i yükseltmek daha fazla fark yaratabilir.
Hayatımda amaçsız olarak oynadığım tek oyun. Adam dövmek, polise çatmak, polisin silahını alıp adam vurmak, petrol istasyonu kurşun atıp ateşe vermek. Sopayla arabanın kaputuna vurup motor kısmında yangın çıkarıp arabayı havaya uçurmak.
Cevap
8Cevap
Ne bilim cocuklugumuz bununla gecti ama 5i 6i benim icin bi onem arz etmiyor. Mantiken konu olay durum hepsi ayni. birtek grafikler gelistiriliyor. Kısacası sıkıldım oyundan...
çocuğun oynaması için mi hahah oyun çocukken çıktı gta 5 o zamnadan beri sözde çıkacak heralde uzatirlar bence kesin beklediğine değmiyecek gibi
Bu oyunun efsanesi gta2 dir
Gerisi teferruattır 😅
İnsanları elektirikli testereyle öldürmem normal miydi peki :D
Tankla üstlerinden geçerdim 🤣🤣
Ya öyle bir oyun ki. Gece gündüz oynanabilir. Gerçekten çok başka bir evren.
Gta 6 harika bir oyun olacağı kesin. En az 4010-4020 lazım bence. Minumum
Gta 6 2025 de çıkıcak o zamana kadar çıkacak olan yeni özellikler şu anki sistemleri 2-3e katlar
Rtx 5090 çıksa bile ultrw da zorlanır sanırım
Aşk oyunum
Baya iyi bir cihaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?