Görsellik veya başarım amacın yoksa bitir flföf ben az keşif tarzı varsa diye düşündüm değilse saati hızlı kapatmayı deniyorum tadını çıkarırken glelrş Hepsinide oynayabilirsin ama hikaye bölünürse tat kaçabilir
Sürekli tek bir oyunu nasıl sıkılmadan oynayabiliyorsunuz anlamıyorum. En uzun süre oynadığım oyun 2 yıl sanırım o da Black Desert oldu MMO. Sonra online oynamayı tamamen bıraktım, sıkıcı geliyor ve çok fazla küfür var, oynarken rahatlamak yerine daha çok strese giriyorum 😢
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
şu an için planımda oyun yok :D mobile legends olabilir
Zombilere karşı oyun oynamayı çok seviyorum. Hatta şu an ittifaklarımızla birlikte içtima açtık hepsine saldıracağız :)
Honkai sr devam..
Oyun sıkmıyorsa tamamlama hikayeyi gez.
Normalde oyun süresi 25 saat zaten. Mümkün olduğunca geziyorum. %85 bitti şu an için. Ama bu hafta sonu bitirmem lazım. Farklı oyunlar bekliyor 😊
Görsellik veya başarım amacın yoksa bitir flföf ben az keşif tarzı varsa diye düşündüm değilse saati hızlı kapatmayı deniyorum tadını çıkarırken glelrş
Hepsinide oynayabilirsin ama hikaye bölünürse tat kaçabilir
Fifa 24 aldım büyük ihtimalle ona gömülücem ya da Just cause 4
Ders çalışmak var daha çok 😂
Bully scholarship 😅 sonrada the last of us
Gene lol yine lol
Sürekli tek bir oyunu nasıl sıkılmadan oynayabiliyorsunuz anlamıyorum. En uzun süre oynadığım oyun 2 yıl sanırım o da Black Desert oldu MMO. Sonra online oynamayı tamamen bıraktım, sıkıcı geliyor ve çok fazla küfür var, oynarken rahatlamak yerine daha çok strese giriyorum 😢
Alıskanlık gibi bişey artık pc başına geçmişken 1-2 el atayım diyorum. Farklı seyler de oynamayı ben de seviyorum da sabit kalan tek şey lol oluyo
Hafta sonu oyunum spor ve banch pres squat