4 yıllık bir ilişki (2019-şimdi) 23 yaşındayız 1 sene önce ayrılık konumuna gelmesi-onun tarafından (sebebi belirsiz , Güya baskı bahanesi, duygularını kaybetme, daha fazla üzmek istememe, ara verelim). 3 kere ayrılık masasına oturduk 2 sinde bağırdım çağırdım ağladım ( oda bana karşı bir şey hissedemediğini söyledi) Artık vazgeçtim 3. oturuşumuzda topladım eşyalarını getirdim o da çiçek almış.. zamanla toparlandık..(1 sene sürdü bu süreç)
Soran
+1 yıl
1 ay önce Nişanlandık: Bir haftadır telefonla 5 dakika konuşmuşuz. Sesi soluğu çıkmıyor önceki gibi olacağını düşündüğüm için üzerine gitmedim. Ne yazıyor ne ediyor. Baskı yaptığımızı (ailesi ve ben) söylüyor (evlilik için) arabası var, Emlak sektöründe çalışıyor ve parası şu an 0.
Bir sevgili olarak her zaman; - Maddi olarak onu yolda bırakmadım - Hediyelere boğarım eksiklerini tamamlamaya çalışırım her zaman. - Her kavganın çözüme ulaşması için direttim ama o kaçan oldu. - Buluşalım görüşelim gel bi bakalım fiyatlar nasıl düğün için tartalım (hep ben söyledim) - Gönlünü çoğu zaman hep ben almışım. - Beni kırdıktan sonra öbür gün hiçbir şey olmamış gibi davranna bir karakteri var. Ben bunu uzatınca, başladın yine, ne yaptım ben rahatsız mısın cümleleri sıralanıyor. - İşi konusunda her zaman uzun uzun konuşup ona motivasyon veririm. - Evlilik konusunda lüksü aramadığımı bilir.
Evlilik için bir sene bir zaman dilimi koyduk araya. hem toparlanır hemde plan yaparız diye. Olmadı arabanı satarsın borçla evlenmeyiz dedim.
Bana dün soğudunu, beni üzmek istemediğini, beni haketmediğini eski duygularının (bir sene önceki) yeniden olduğunu, kendini törpülediği halde yine böyle hissettiğini, normal hissetmediğini vs. Yüzyüze konuşalım dedi. Annesi de bizimle olacak, bunu ben istedim.
Soran
+1 yıl
nişanlandıktan sonra çoğu şey erkek için değişir, baskı olsa bile bu adam bana bir ay önce sen benim namusumsun, çekildiğimiz fotoğraflara sana vallahi aşık oldum yeniden diyen bir adam. karşısındaki kız çok konuşuyor belki ama hep çözüme ulaştırıp konuyu kapatmak istiyor ama erkek bunu baskı üzerine gelmek algılıyor. Cinsel İlişki yaşamadık. İlk ciddi ilişkisi benim. Kızlarla takılan bir tip değil , içki içmez, kumar oynamaz, clublere gitmez. Aile kuzusu anlayacağınız. Neden böyle , psikolojik olarak işi onu bozmuş olabilir mi? Neden bu ilişkisine (seni daha fazla üzmek istemiyorum, benden bi bok olmaz diyerek) yansıtıyor? ya da vazgeçiyor , hem kaybetmek istemiyor hemde ne yapacağını bilmiyor..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Böyle saçma sorular yüzünden Gamer etiketi sizin yüzünüzden kötüleniyor 🙄
Varsa öyle enayi ben de isterim dmkdjddk
Konun nedir
ilişki
Anlat
4 yıllık bir ilişki (2019-şimdi)
23 yaşındayız
1 sene önce ayrılık konumuna gelmesi-onun tarafından (sebebi belirsiz , Güya baskı bahanesi, duygularını kaybetme, daha fazla üzmek istememe, ara verelim). 3 kere ayrılık masasına oturduk 2 sinde bağırdım çağırdım ağladım ( oda bana karşı bir şey hissedemediğini söyledi) Artık vazgeçtim 3. oturuşumuzda topladım eşyalarını getirdim o da çiçek almış.. zamanla toparlandık..(1 sene sürdü bu süreç)
1 ay önce Nişanlandık:
Bir haftadır telefonla 5 dakika konuşmuşuz.
Sesi soluğu çıkmıyor önceki gibi olacağını düşündüğüm için üzerine gitmedim. Ne yazıyor ne ediyor. Baskı yaptığımızı (ailesi ve ben) söylüyor (evlilik için) arabası var, Emlak sektöründe çalışıyor ve parası şu an 0.
Bir sevgili olarak her zaman;
- Maddi olarak onu yolda bırakmadım
- Hediyelere boğarım eksiklerini tamamlamaya çalışırım her zaman.
- Her kavganın çözüme ulaşması için direttim ama o kaçan oldu.
- Buluşalım görüşelim gel bi bakalım fiyatlar nasıl düğün için tartalım (hep ben söyledim)
- Gönlünü çoğu zaman hep ben almışım.
- Beni kırdıktan sonra öbür gün hiçbir şey olmamış gibi davranna bir karakteri var. Ben bunu uzatınca, başladın yine, ne yaptım ben rahatsız mısın cümleleri sıralanıyor.
- İşi konusunda her zaman uzun uzun konuşup ona motivasyon veririm.
- Evlilik konusunda lüksü aramadığımı bilir.
Evlilik için bir sene bir zaman dilimi koyduk araya. hem toparlanır hemde plan yaparız diye. Olmadı arabanı satarsın borçla evlenmeyiz dedim.
Bana dün soğudunu, beni üzmek istemediğini, beni haketmediğini eski duygularının (bir sene önceki) yeniden olduğunu, kendini törpülediği halde yine böyle hissettiğini, normal hissetmediğini vs. Yüzyüze konuşalım dedi. Annesi de bizimle olacak, bunu ben istedim.
nişanlandıktan sonra çoğu şey erkek için değişir, baskı olsa bile bu adam bana bir ay önce sen benim namusumsun, çekildiğimiz fotoğraflara sana vallahi aşık oldum yeniden diyen bir adam. karşısındaki kız çok konuşuyor belki ama hep çözüme ulaştırıp konuyu kapatmak istiyor ama erkek bunu baskı üzerine gelmek algılıyor. Cinsel İlişki yaşamadık. İlk ciddi ilişkisi benim. Kızlarla takılan bir tip değil , içki içmez, kumar oynamaz, clublere gitmez. Aile kuzusu anlayacağınız. Neden böyle , psikolojik olarak işi onu bozmuş olabilir mi? Neden bu ilişkisine (seni daha fazla üzmek istemiyorum, benden bi bok olmaz diyerek) yansıtıyor? ya da vazgeçiyor , hem kaybetmek istemiyor hemde ne yapacağını bilmiyor..