Soru soracağımda yeni dlc'yi aldım. Hayatta kalma modu oynuyorum. Tatlı vadideki sinyali araştır diye bir görev var ben bir şey anlamadım napsam nasıl yapılıyor bu görev? Tatlı vadi, yeni harita, dağ kasabasındakini tamir ettim. Harap bataklık kaldı
Maalesef oynamıyorum ama YouTube dan bakabilirsin yardımcı olacak videolar bulunur
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Oynanışını saatlerce izlemişimdir ucundan da oynamıştım baya önceden. Hiç hikayeleri izlemedim doğrusu ama oyunu güzelleştiren işte mütecavız felan çok keyifliydi. İşte özel event olarak yetiden kaç falan vardı. Bence bi bina veya o tamir ettiğin yer gözlem evi gibiyse orada bir olay olabilir belki kuzey ışıkları falan
Ben alışkanlıkta oynuyorum. Yani ayarları kendimiz değiştirebildiğimiz Çoğu ayar mütecavızla aynı ama tüfek ve altı patlar çıkmasına izin verdim ve bozkurtları iptal ettim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Maalesef oynamıyorum ama YouTube dan bakabilirsin yardımcı olacak videolar bulunur
Oynanışını saatlerce izlemişimdir ucundan da oynamıştım baya önceden. Hiç hikayeleri izlemedim doğrusu ama oyunu güzelleştiren işte mütecavız felan çok keyifliydi. İşte özel event olarak yetiden kaç falan vardı. Bence bi bina veya o tamir ettiğin yer gözlem evi gibiyse orada bir olay olabilir belki kuzey ışıkları falan
Ben alışkanlıkta oynuyorum. Yani ayarları kendimiz değiştirebildiğimiz
Çoğu ayar mütecavızla aynı ama tüfek ve altı patlar çıkmasına izin verdim ve bozkurtları iptal ettim.
Sürü olanlar çok kanser ya ben kurtlarıda az sevmiyorum arkada kovalıyor habire hır hır yaparak.. tam tadı o zaman öyle oynuyorsan dkdk
Normal kurtlar var oynadığımda ama bozkurtlar ayrı bir dünya silah falan yokken çok zor uğraşmak mütecavız zorluğunda falan
Haklısın ya tadı tuzu ama bunlar ya lflfld
Güzel mi
Evet güzel