Gamer Oyun karakterim nasil? simgee_yuuna Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu arada turnuvada üst üste hep 1. oluyorum 😊 en iyi kız oyuncu olabilirim kendimi o konuda övebilirim Oyun karakterim nasil? Cevapla En İyi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. iyi olmuş 0 0 Yorumla
Menethil Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl 😅 gayet iyi görünüyor. En uzun süre oynadığım battle royal oyunu bu olabilir. Kurumi favorimdi. 1 1 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Benim favorim Zai Yorumla
zsrndr Takip Et Guru Yaş: 76 , eic 97% +1 yıl Mlbb TR No 4 tankı olan mistik hesabım var 🤝 2 2 Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl Birlikte oynayamayız be sad Yorumla zsrndr +1 yıl @THEGODTHEARES Evet hocam oynayamayız Yorumla
FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Gamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Güzelmiş 😊 0 0 Yorumla
Мэматi_баба_рro Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 80% +1 yıl Benim karinam bin basar 0 10 Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl mbll? lig? Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Ayyy eveetttt djsnsnsn epikkk Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl bende dün epik oldum :( ne oynuyorsun? ve sesli mi oynuyorsun yoksa dümdüz mü ldşsgkşsg Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Sesli de oynuyom şu an sesliye müsait değilim ama main lesley hanabi ya da karına oluyo Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl @thegodtheares kanka bu leş gibi oynuyor zaten oynama gecen vs attık 5 0 falan aldım takımına gelir feedler baska birsey yapmaz Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Kes sesini sana soran olmadı Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl Niye sinirleniyorsun dogruları söylüyorum 😁 Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Bana bak az önce 17 kill aldım 3 te 3 attım iki defa bu susman için yeterli olur bence Yorumla JuniorForeverrrr +1 yıl Bu guzel oynadigin anlamına gelmez karsı tarafın kotu oynadigi anlamına gelir 5 0 aglattim seni 1 kere bile alamadın Yorumla Мэматi_баба_рro +1 yıl Hayır öyle bişey olmadı bir kere ben istediğim karakterleri alamadım o sarı saclarini yolcamm senin Yorumla
THEGODTHEARES Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Ne oyunu bu 0 5 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Naraka Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl pc mobil? Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Pc Yorumla THEGODTHEARES +1 yıl Dur bakayım optimizasyonu nasıl? Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Her cihazda calistirmiyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
iyi olmuş
😅 gayet iyi görünüyor. En uzun süre oynadığım battle royal oyunu bu olabilir. Kurumi favorimdi.
Benim favorim Zai
Mlbb TR No 4 tankı olan mistik hesabım var 🤝
Birlikte oynayamayız be sad
@THEGODTHEARES Evet hocam oynayamayız
Farklı bir şey japon gibi
Güzelmiş 😊
Benim karinam bin basar
mbll? lig?
Ayyy eveetttt djsnsnsn epikkk
bende dün epik oldum :( ne oynuyorsun? ve sesli mi oynuyorsun yoksa dümdüz mü ldşsgkşsg
Sesli de oynuyom şu an sesliye müsait değilim ama main lesley hanabi ya da karına oluyo
@thegodtheares kanka bu leş gibi oynuyor zaten oynama gecen vs attık 5 0 falan aldım takımına gelir feedler baska birsey yapmaz
Kes sesini sana soran olmadı
Niye sinirleniyorsun dogruları söylüyorum 😁
Bana bak az önce 17 kill aldım 3 te 3 attım iki defa bu susman için yeterli olur bence
Bu guzel oynadigin anlamına gelmez karsı tarafın kotu oynadigi anlamına gelir 5 0 aglattim seni 1 kere bile alamadın
Hayır öyle bişey olmadı bir kere ben istediğim karakterleri alamadım o sarı saclarini yolcamm senin
Hangi oyun bu?
Naraka Bladepoint
Ne oyunu bu
Naraka
pc mobil?
Pc
Dur bakayım optimizasyonu nasıl?
Her cihazda calistirmiyor
Senin gibi 😊
güzel
Seksi.
Seksi çadırı dikti