Gamer Red Dead Redemption 2'de online'a girilmiyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Red Dead Redemption 2'de Online'a giremiyorum, arkadaşımı ekleyemiyorum. İlk fotoğraftaki bu ekran gelmiyor. Ne yapmam lazım? Yeni başladım. 2. ci görseldeki gibi gözüküyor. linkte paylaştım çözümü var mı?https://youtu.be/kdcKyqCKkQ8?si=LPgvmnD2i4UEFOwE Red Dead Redemption 2'de online'a girilmiyor? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
barbar8888888888 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Oyununda sorun var hata var 1 9 Yorumla Soran +1 yıl E ne yapicaz Yorumla barbar8888888888 +1 yıl Youtubede türkçe ingilizce yaz bulacaksın orada ögretiyorlar online girilmiyor diye Yorumla Soran +1 yıl Valla cok araştırdim bulamadim silip tekrar yeniden yüklüyorum Yorumla barbar8888888888 +1 yıl Olmazsa başka yerden indir o dosys bozuktur Yorumla barbar8888888888 +1 yıl Epic den alıysan steamdan al Yorumla Soran +1 yıl Steamden satın aldım başka nerden indireyim sanki kaçak oyun :d Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşimda steamden aldi onda sorun yok Yorumla barbar8888888888 +1 yıl Bazen böyle oluyor iade et ya da onlara başvur ya da epic Yorumla barbar8888888888 +1 yıl Bide kanalıma abone oluver misin kral kriminal kırılma noktası adı dehşet videolar var Yorumla
Masteɾ Takip Et Master Yaş: 101 , eic 86% +1 yıl pc denmi ps denmi 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Pc Yorumla Masteɾ +1 yıl sistemin kaldirmiyordur Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka bildiğine emin misin? 3070 rtx amd5600x var bunu söylemen çok saçma Yorumla Masteɾ +1 yıl sistemini yazsaydin onu solemezdik zaten mk cd de sorun olabilir acmada sıkıntı olabilir oyunun ayarlarina göre ayar yapmamis olabilrisin vs. Yorumla Soran +1 yıl Alakası yok her sey tam ama bi sıkıntı var başka forumlarda da yazdim çözümü bulamadik Yorumla Masteɾ +1 yıl baska cd li bi oyun dene bakalim acicakmi şu an Yorumla Soran +1 yıl Başka oyunda sıkıntı yok Yorumla Masteɾ +1 yıl cs bozuk o zaman Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Oyununda sorun var hata var
E ne yapicaz
Youtubede türkçe ingilizce yaz bulacaksın orada ögretiyorlar online girilmiyor diye
Valla cok araştırdim bulamadim silip tekrar yeniden yüklüyorum
Olmazsa başka yerden indir o dosys bozuktur
Epic den alıysan steamdan al
Steamden satın aldım başka nerden indireyim sanki kaçak oyun :d
Arkadaşimda steamden aldi onda sorun yok
Bazen böyle oluyor iade et ya da onlara başvur ya da epic
Bide kanalıma abone oluver misin kral kriminal kırılma noktası adı dehşet videolar var
pc denmi ps denmi
Pc
sistemin kaldirmiyordur
Ne alaka bildiğine emin misin? 3070 rtx amd5600x var bunu söylemen çok saçma
sistemini yazsaydin onu solemezdik zaten mk cd de sorun olabilir acmada sıkıntı olabilir oyunun ayarlarina göre ayar yapmamis olabilrisin vs.
Alakası yok her sey tam ama bi sıkıntı var başka forumlarda da yazdim çözümü bulamadik
baska cd li bi oyun dene bakalim acicakmi şu an
Başka oyunda sıkıntı yok
cs bozuk o zaman
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!