Gamer Read or Not oyununu seviyor musunuz? cyrax1 Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor En sevdiğim bölüm Voll Health House Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Read or Not oyununu seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Oyun Soruları Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et
MuhaKz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 58% +1 yıl Bunu bilmiyorum ya ben Crysis ve Call of dutyde kalmisim en son 1 1 Yorumla cyrax1 +1 yıl Tavsiye ederim. Ekran kartı işlemci kaldırırsa Yorumla
Ruzgar2124 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 , eic 92% +1 yıl 4gb ekran kartı ile 45 fps oynuyorum ama eğlenceli. Sadece arkadaşım yok. Tek kişi olunca iletişim az oluyor fakat daha kompleks bir role bürünebiliyorum :D 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl almıştım ama daha oynamadım güzel görünüyor 1 3 Yorumla cyrax1 +1 yıl Ekran kartın ne 😁 Yorumla KnightsSword +1 yıl 4070 var Yorumla cyrax1 +1 yıl Oynatır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bunu bilmiyorum ya ben Crysis ve Call of dutyde kalmisim en son
Tavsiye ederim. Ekran kartı işlemci kaldırırsa
4gb ekran kartı ile 45 fps oynuyorum ama eğlenceli. Sadece arkadaşım yok. Tek kişi olunca iletişim az oluyor fakat daha kompleks bir role bürünebiliyorum :D
almıştım ama daha oynamadım güzel görünüyor
Ekran kartın ne 😁
4070 var
Oynatır