Gamer Tommy verecettiyi severmisiniz ;) ? rüzgarkızı45 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl tommy vercekti vermedi ;) Güncellemeler+1 yıl burası vice city ;) Tommy verecettiyi severmisiniz ;) ? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Tommy verecetti adamdır.. 1 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Gamer konusunda 397 cevap paylaştı. severim ama korsan oynarken arabada bomba gorevi vardi hedefe ulassam bile patliyordum. sonunu getiremedim 1 3 Yorumla rüzgarkızı45 +1 yıl hangi görev di o ismi ney Yorumla varus55 +1 yıl vice city bombali arac herhalde Yorumla rüzgarkızı45 +1 yıl helikopterle inşaata bomba bırakıyodun o görevde sakattı Yorumla
Menethil Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Kral adamdır. Şapka çıkartırım. 1 3 Yorumla rüzgarkızı45 +1 yıl hey tommy this is vice city ;) Yorumla Menethil +1 yıl GTA 6 Vice City ile geliyor. Vercetti abimiz olmadan nasıl olacak hiç bilmiyorum. Yorumla rüzgarkızı45 +1 yıl burası vice city burada her şey olabilir :D Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hahahah verecekti vermedi diyor snudnsiaks kız sen ne komik bir şeysin öyle laflara bak djdjsusnajmsusmsudma dmsi 0 2 Yorumla rüzgarkızı45 +1 yıl bütün araçları her şey kullanabilen denizde yüzemeyen adam :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He ya o plaj gömleğine hastayım ben de hangi mağazada görsem Tommy vercetti geliyor aklıma 😄 Yorumla
Thefurkanbey43 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Aaa her haltı kullanip yüzmeyi bilmeyen dayı 1 2 Yorumla rüzgarkızı45 +1 yıl ahahahhs Yorumla Thefurkanbey43 +1 yıl Ahaha Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl kim bu keko dayıma benziyo 2 4 Yorumla rüzgarkızı45 +1 yıl baban ;) Yorumla battalgazi007 +1 yıl fotodaki benim ve o benim kızım değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @battalgazi007 lan baba niye nafaka göndermiyon Yorumla battalgazi007 +1 yıl Senin gibi kızım yok benim yıkıl karşımdan yıkıl Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Hey gidi günler hey 😃 1 1 Yorumla rüzgarkızı45 +1 yıl burası vice city :D Yorumla
ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Sevilmez mi kankim benim ya 🤣🤣 1 2 Yorumla rüzgarkızı45 +1 yıl adamım yaa :D Yorumla ProofStriker06 +1 yıl Ahahahaha özlemiştim 🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl He severim az oynamadik eyyy gidi 1 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😵🥶 bende yapıyım mı espri Yorumla rüzgarkızı45 +1 yıl aaa yeee 😎 Yorumla rüzgarkızı45 +1 yıl hey tommy this is vice city :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çinliler yarasa yemiş yarasa bizde yerdik Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl hani verecekti'yi severim😅😅 1 7 Yorumla rüzgarkızı45 +1 yıl tommy verkecti vermedi :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tommy vermez, o cimri😀 cek cons verir Yorumla rüzgarkızı45 +1 yıl bütün araçları kullanıp yüzmeyi bilmeyen adam :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kurbanda bıçağı eline alıp denize atlayıp yüzen şahış😅😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kelebekten korkan süper kahraman 😀 Yorumla rüzgarkızı45 +1 yıl binanın 50. katından atlayıp ölmeyen adam :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl verecettim diyip vermeyen adam 😅😅 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 486 cevap paylaştı. Kraldır. 1 1 Yorumla rüzgarkızı45 +1 yıl baş taaacıııı ;) Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Favorimdir 0 0 Yorumla
BayKıvırcık17 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl yorgun demokrat 1 1 Yorumla BayKıvırcık17 +1 yıl tomy verecekti alacakmıydın? djdasjad Yorumla
Phareix Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Adam adam geldi adam! 0 1 Yorumla rüzgarkızı45 +1 yıl tommy vercekmiş aslında vermemiş :D Yorumla
ttommyvercetti Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Kim sevmez. dd 0 1 Yorumla Sedaaydner +1 yıl Nasılsın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Tommy verecetti adamdır..
severim ama korsan oynarken arabada bomba gorevi vardi hedefe ulassam bile patliyordum. sonunu getiremedim
hangi görev di o ismi ney
vice city bombali arac herhalde
helikopterle inşaata bomba bırakıyodun o görevde sakattı
Kral adamdır. Şapka çıkartırım.
hey tommy this is vice city ;)
GTA 6 Vice City ile geliyor. Vercetti abimiz olmadan nasıl olacak hiç bilmiyorum.
burası vice city burada her şey olabilir :D
Hahahah verecekti vermedi diyor snudnsiaks kız sen ne komik bir şeysin öyle laflara bak djdjsusnajmsusmsudma dmsi
bütün araçları her şey kullanabilen denizde yüzemeyen adam :D
He ya o plaj gömleğine hastayım ben de hangi mağazada görsem Tommy vercetti geliyor aklıma 😄
Aaa her haltı kullanip yüzmeyi bilmeyen dayı
ahahahhs
Ahaha
kim bu keko dayıma benziyo
baban ;)
fotodaki benim ve o benim kızım değil
@battalgazi007 lan baba niye nafaka göndermiyon
Senin gibi kızım yok benim yıkıl karşımdan yıkıl
Hey gidi günler hey 😃
burası vice city :D
Sevilmez mi kankim benim ya 🤣🤣
adamım yaa :D