Gamer Cep telefonunuzda oynadığınız oyunlar nelerdir? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Ben mobil cihazımda Mortal Kombat Onslaught, Identity V, Hungry Dragon ve Diablo Immortal oynuyorum. Cep telefonunuzda oynadığınız oyunlar nelerdir? Cevapla Telefon Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Gamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Arena of Valor OSM Euro truck driver ve kelime oyunu, ama şu an da oynamıyorum derslere odaklıyım 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Whiteout survival var bir tek 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Oyun oynamıyorum hiç. en son mobile legends oynadım 1 0 Yorumla
ArthurMorgan93 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Eskiden pubg ve PSP emülatör oynadım. Şimdi yoruyor konsola odaklandım 1 22 Yorumla Soran +1 yıl Şu baya iyi: www.vatanbilgisayar.com/...o-oyun-kontrolcusu.html Yorumla Soran +1 yıl Tam mobil oyun konsolu canavarı.😄 Yorumla Soran +1 yıl Ya da bunu alacan mis gibi uğraşmayacan: www.vatanbilgisayar.com/...512gb-ssd-7inc-w11.html Yorumla ArthurMorgan93 +1 yıl Benim PS4 dümü satın alır bu ne be 😂 maşallah Yorumla Soran +1 yıl Baya iyi ama. Ben almaya niyetliyim bakalım, Razer Edge var bende, Diablo Immortal fena oynanıyor.😃 Yorumla ArthurMorgan93 +1 yıl 2 ay yemeden çalışırsam alırım 😂 Yorumla Soran +1 yıl O zamana da dolar nolur bilmem😄 Yorumla ArthurMorgan93 +1 yıl Ben slimimle kalayım😂 Yorumla ArthurMorgan93 +1 yıl Ama cihaz çok güzelmiş Yorumla Soran +1 yıl Ahaha. El konsolu iyi ya, yatarak mis gibi oyna😃 Yorumla ArthurMorgan93 +1 yıl 😂😂doğru Yorumla Soran +1 yıl Ne sıkıntılı ülkede yaşıyoruz ya. Amerikalı Avrupalı gençler falan bunlara rahat ulaşıyorken bizdeki duruma bak.🤦 Yorumla ArthurMorgan93 +1 yıl İşin kötüsü gençlikte bitti 😂 Yorumla ArthurMorgan93 +1 yıl Yaşlandık Yorumla Soran +1 yıl Valla ya. Sinir hastası olacam bu gidişle. Yorumla ArthurMorgan93 +1 yıl Çoluk çocuk yok yakında bölünerek çoğalcaz Yorumla Soran +1 yıl Bu devirde evlenen de ne bilim yani. Ya çok zengindir ya da aklını kaybetmiştir.🤦 Yorumla ArthurMorgan93 +1 yıl Sorumluluk alamam 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Benimde pek niyetim yok, daha kendime zor bakıyorum.🤦 Yorumla ArthurMorgan93 +1 yıl boş ver kalalım böyle😄 Yorumla Soran +1 yıl De mi? Aç oyun oyna, rahatlık mı battı😄 Yorumla ArthurMorgan93 +1 yıl En iyisi😂 Yorumla
İremYalcnn Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Wild rift oynuyorum sadece. Pc de de lol oynuyorum o da ayrı konu 1 0 Yorumla
The_Muallime Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Sims oynuyorum ben 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Freeplay mı Mobile mı? Yorumla The_Muallime +1 yıl Mobile Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sadece toy blast diye bir zeka oyunu oynuyorum 0 0 Yorumla
-ViviR_- Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Hiç oyun oynamadım çok şey kaçırmadım umarım 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Önceden kelime oyunu vardı sildim artık oyun yok oynamıyorum 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl We play da aradığım her oyun var o uygulamayı seviyorum 0 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Candy crash saga, woodoku, kelime arama oyunları oynarım 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 735 cevap paylaştı. Car Parking Multiplayer Roblox Çernobil Call Of Duty Mobile 0 0 Yorumla
Erronblack41 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 52% +1 yıl Ben cep telefonu ile hiç oyun oynamadım ve yüklemedim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben de scrabble oynuyorum, hep kazandığım için sıkıcı olmaya başladı. 😆 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 650 cevap paylaştı. En son Clash of Clans oynuyordum, bıraktım. 1 0 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Clash Of Clans, Nss falan oynuyorum arada. 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Oyun oynamıyorum dostum. 1 1 Yorumla SporcuMan18013 +1 yıl Bir şikayet edecektim de rica etsem geri dönüş yapabilir misin Yorumla
BirisiOlurKendisi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 55% +1 yıl Soul Knight, DealersLife2 ve Unciv 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Arena of Valor OSM Euro truck driver ve kelime oyunu, ama şu an da oynamıyorum derslere odaklıyım
Whiteout survival var bir tek
Oyun oynamıyorum hiç. en son mobile legends oynadım
Eskiden pubg ve PSP emülatör oynadım. Şimdi yoruyor konsola odaklandım
Şu baya iyi: www.vatanbilgisayar.com/...o-oyun-kontrolcusu.html
Tam mobil oyun konsolu canavarı.😄
Ya da bunu alacan mis gibi uğraşmayacan: www.vatanbilgisayar.com/...512gb-ssd-7inc-w11.html
Benim PS4 dümü satın alır bu ne be 😂 maşallah
Baya iyi ama. Ben almaya niyetliyim bakalım, Razer Edge var bende, Diablo Immortal fena oynanıyor.😃
2 ay yemeden çalışırsam alırım 😂
O zamana da dolar nolur bilmem😄
Ben slimimle kalayım😂
Ama cihaz çok güzelmiş
Ahaha. El konsolu iyi ya, yatarak mis gibi oyna😃
😂😂doğru
Ne sıkıntılı ülkede yaşıyoruz ya. Amerikalı Avrupalı gençler falan bunlara rahat ulaşıyorken bizdeki duruma bak.🤦
İşin kötüsü gençlikte bitti 😂
Yaşlandık
Valla ya. Sinir hastası olacam bu gidişle.
Çoluk çocuk yok yakında bölünerek çoğalcaz
Bu devirde evlenen de ne bilim yani. Ya çok zengindir ya da aklını kaybetmiştir.🤦
Sorumluluk alamam 🙂
Benimde pek niyetim yok, daha kendime zor bakıyorum.🤦
boş ver kalalım böyle😄
De mi? Aç oyun oyna, rahatlık mı battı😄
En iyisi😂
Wild rift oynuyorum sadece. Pc de de lol oynuyorum o da ayrı konu
Wild Rift oynuyorum nadiren
Sims oynuyorum ben
Freeplay mı Mobile mı?
Mobile
Sadece toy blast diye bir zeka oyunu oynuyorum
Hiç oyun oynamadım çok şey kaçırmadım umarım
Önceden kelime oyunu vardı sildim artık oyun yok oynamıyorum
We play da aradığım her oyun var o uygulamayı seviyorum
Candy crash saga, woodoku, kelime arama oyunları oynarım
Wild Rift
Clash of clans
Satranç
Car Parking Multiplayer Roblox Çernobil Call Of Duty Mobile
Ben cep telefonu ile hiç oyun oynamadım ve yüklemedim
Ben de scrabble oynuyorum, hep kazandığım için sıkıcı olmaya başladı. 😆
En son Clash of Clans oynuyordum, bıraktım.
Raid oynuyorum uzun süredir
Hay Day oynuyorum
Clash Of Clans, Nss falan oynuyorum arada.
Oyun oynamıyorum dostum.
Bir şikayet edecektim de rica etsem geri dönüş yapabilir misin
Mobile Legends. Uzun süredir oynamıyorum
Hiç oynamıyorum
Cep telefonumda hic oyun yok.
Oyun yok telefonumda.
Soul Knight, DealersLife2 ve Unciv
Çoktandır hiç oyun oynamadım
Oyun oynamıyorum
Asphalt ve PUBG
Mk mobile, mk inslaught, asphslt
Hiç oyun yok