World of prandis var ancak o da tekrarlıyor gibi oynadım çünkü. Başka benzerler bulamadım çoğunluğu p2w Google play de battle royal oyunları da sıkıyor müddet sonra.
Açıklamaya çalışsam uzun sürer bilgisayar oyunu olan Metin2/knight online/Cabal online/shaiya/karahan online/hero online/İstanbul kıyamet vakti vs.. oyunların platformu mmorpg diye geçer. P2w ise pay to win para ile en çok istatistik sağlanan oyunlara deniliyor.
Ana Sayfa > Gamer > Sorular > Beyler ve bayanlar Mobil mmorpg önerirmisiniz açık ticaret kapalı ticaret bana uyar ayrıca p2w az olacak ve yüksek efektleri olmaz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Mobile legends var
O tür oyunları pek oynamıyorum reis bana uymuyor denebilir. Ayrıca mmorpg değil. Sağ olasın önerin için.
P2w az olan yok nadir yani
World of prandis var ancak o da tekrarlıyor gibi oynadım çünkü. Başka benzerler bulamadım çoğunluğu p2w Google play de battle royal oyunları da sıkıyor müddet sonra.
Abi bunlar ne dmk :)
Açıklamaya çalışsam uzun sürer bilgisayar oyunu olan Metin2/knight online/Cabal online/shaiya/karahan online/hero online/İstanbul kıyamet vakti vs.. oyunların platformu mmorpg diye geçer. P2w ise pay to win para ile en çok istatistik sağlanan oyunlara deniliyor.
Ya baya da anlatmışsın teşekkürler. Mobile legends disinda başka oyun bilmem bn anlattigin icn sagol:)
Rica ederim. Mobil legends çok önerildi denerim bir ara
Dene bende tavsiye ederim
Zula dene
Mmorpg demiştim kardeşim ama denenebilir Battle royallerden en çok oynadığım pubg idi ayrıca az oynadığım call of dutty var.
Metin2 mobile oyna
Pc de oynadığımız hissiyatı vermiyor eski dönemlerden bu güne.
olamaz
Sığmadı reis yazamadık sağ olasın düzeltme için :))
Olabilir