Gamer Bu oyunu hatırlayan var mı? gılmour76 Takip Et Master Yaş: 49 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yıllar önce zevkle oynanan bir oyundu artık pek oynayan yok hala severek oynayan var mı t ile bitki? Bu oyunu hatırlayan var mı? Cevapla Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl T ile bitki Tere ✨Yakın zamanda oynadım keyifli oluyor 💐 1 0 Yorumla
CheraRafti Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl P ile başlayan Türkiyede şehir bulamıyorduk. Son çare Paris, Porto falan yazıyorduk galiba. 1 0 Yorumla
MetehanGüRbÜz Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl bu da mı? yeter ya böyle giderse dijital olamayan bütün oyunları tarıhın tozlu sayfalarına yazdıracak bu yeni nesil. 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Gamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet çok iyi hatırlıyorum 😂 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Turp 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
T ile bitki Tere ✨
Yakın zamanda oynadım keyifli oluyor 💐
P ile başlayan Türkiyede şehir bulamıyorduk. Son çare Paris, Porto falan yazıyorduk galiba.
bu da mı? yeter ya böyle giderse dijital olamayan bütün oyunları tarıhın tozlu sayfalarına yazdıracak bu yeni nesil.
Evet çok iyi hatırlıyorum 😂
Turp
Arada hala oynuyoruz.
Turp yazamamis vay amele
Tere