Valhalla’yı hiç bitirmedim. Özellikle raid kısmı çok sıkıcı geldi biraz oynadım saldım. 200 saat harcadığım Portia daha çok craft üzerine sakin bir oyun. Şu an Odyssey oynuyorum tekrar. Bitsin bi giriş yaparım Valhalla’ya gene. Sıkılmazsam en azından hikayeyi bitiririm. Ama %100 bu tarz oyunlarda mümkün değil uğraşmam. Çok fazla gereksiz şey var 😂 %100 bitirdiğim tek oyun Spiderman 2 oldu şu ana kadar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Şöyle göstereyim
Divinity 2 ego draconis oyunu
Valhalla sanırım 170 saat oldu hâlâ bitmedi 😅
Maaşallah 😅 benim 1 den fazla kez bitti o 200 saatte öyle bi fark var. Seninki epey uzunmuş.
Sadece ana hikâyeyi mi oynadın? Ben amele gibi %100 yapmaya çalışıyorum 😅
Valhalla’yı hiç bitirmedim. Özellikle raid kısmı çok sıkıcı geldi biraz oynadım saldım. 200 saat harcadığım Portia daha çok craft üzerine sakin bir oyun. Şu an Odyssey oynuyorum tekrar. Bitsin bi giriş yaparım Valhalla’ya gene. Sıkılmazsam en azından hikayeyi bitiririm. Ama %100 bu tarz oyunlarda mümkün değil uğraşmam. Çok fazla gereksiz şey var 😂 %100 bitirdiğim tek oyun Spiderman 2 oldu şu ana kadar.
Merak ettim bende bakayım senin oyuna
200 saat neki ben ömrümün abartısız toplam 1 2 yılını falan oyuna harcamışımdır
Aynı single player oyuna mı? Tek bir oyuna? Genel olarak oyundan konuşuyorsak tüm hayat öyle benim 😂
Genel olarak konuşuyom kral helal sana
batak (3) , kelime oyunu (2), Ultimate Robot Fightinig (1)
Grand Theft Auto 5 en çok onu oynamıştım
Silkroad online
Single ^^
Online oynuyorum sadece
Warband 118 saat
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!