Gamer Sizin yılın oyunu adayınız hangisi? Menethil Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İsteyen https://thegameawards.com adresinden oy kullanabilir. Sadece 14 gün kaldı. Sizin yılın oyunu adayınız hangisi? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Serious sam 4 yıl 3000 de olsa ben aynı oyunu seçerim :D 1 0 Yorumla
Everglow Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Hiçbirini oynamadım ama Baldurs Gate seçilir diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Gamer konusunda 589 cevap paylaştı. Ne zaman çıkar bilmem ama sims 5 ve inzoi'yi bekliyoruz. Bir de gta 5 ve vampire the masquerade bloodlines 2'yi bekliyoruz. 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Gamer konusunda 464 cevap paylaştı. Spiderman seviyorum 😊 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Resident evill 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Gamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Super Mario diyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Serious sam 4 yıl 3000 de olsa ben aynı oyunu seçerim :D
Hiçbirini oynamadım ama Baldurs Gate seçilir diye düşünüyorum
Ne zaman çıkar bilmem ama sims 5 ve inzoi'yi bekliyoruz. Bir de gta 5 ve vampire the masquerade bloodlines 2'yi bekliyoruz.
Spiderman seviyorum 😊
Spider man 2 ya da resident evil 4 remake
Resident evill
Township 🐑🐄🐔🤣
Super Mario diyorum
Marvels spider man 2
Baldur’s Gate 3