Ben de satayım diyecem, iyi birikmiş 12 yılda ama Türkiye’den bu devirde o parayı kimse vermez. Veren enayidir. TL ile hesaplarken çok daha ucuz bir fiyattı. Dolara geçince çok zengin gösterdi bir anda 😂
insaf. Bende hem ea play üzerinden hem steam üzerinden ayrı ayrı var. Steam daha iyi diye oradan almıştım. DLC’leri tamamlamak istiyorum ben de, dlc olmadan içerik çok az Sims’de. EA play üzerinden alırım şayet halen fiyatları değişmediyse.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Değeri yok çünkü eski oyunlar var 10 tl ye bırakırım :D
24 liralık oyunun 15 dolar fiyatı var. Dolardan hesapladığında gene kâr. Az deyip geçme 😂
Doğru diyon 500 e bırakayım ben :D
Son 1 yıldır oyun oynamıyorum diyebilirim ve bugün steam hesabımın değerine baktığımda 13.000 tl geçtiğini gördüm :D satmayı düşünüyorum.
Ben de satayım diyecem, iyi birikmiş 12 yılda ama Türkiye’den bu devirde o parayı kimse vermez. Veren enayidir. TL ile hesaplarken çok daha ucuz bir fiyattı. Dolara geçince çok zengin gösterdi bir anda 😂
Hiç ölçmedim zaten satmayı da düşünmem, param olunca inşAllah benim kütüphane de oyunlarla dolu olacak
Bu nasıl hesaplanıyor?
Steamdb üzerinden. Sitesinden direk.
Girdim de
Calculator yazan yerden değil mi?
Evet. Profil linkini yapıştır hemen geliyor zaten. Ama şu an sıkıntılı site sanırım. Yoğunluk var.
şu an bir sayfa çıkıyor karşıma
Calculator temporarily disabled in Turkey because of Steam API rate limiting us
Bu yazıyor
Tamam. Muhtemelen herkes yeni fiyat üzerinden siteye baktığı için yoğunluktan kapattılar. Açılır bir süre sonra.
Anladım, Sağol
Tekrar bakarım
Satın almış olduğum oyunların değeri değişse ne olacak, beni etkilemiyor artık 😅
özellik geçici olarak devre dışı bırakılmış bakamıyom
1717 dolarmış vpn sağolsun
Bakamadım ama 5 bin dolar vardır cs2 de karambit fade var.
50 bin lira hesabımın değeri.
385 dolar mış.
Maalesef hesabım yok gkgkg
Sims 4 var bende bütün dlc şu an 760$ olmuş
insaf. Bende hem ea play üzerinden hem steam üzerinden ayrı ayrı var. Steam daha iyi diye oradan almıştım. DLC’leri tamamlamak istiyorum ben de, dlc olmadan içerik çok az Sims’de. EA play üzerinden alırım şayet halen fiyatları değişmediyse.
Dehşet kötü oldu dolar 😩
Bilmiyorum🤦
Hemen steamdbs hemen 😂
Bakmam artık, dolara dönmüş zaten. Canım sıkkın.
Öyle bir hesabım yok
Ben kullanmıyorum
12 dolar
Steam hesabım yok ki 😃
Steam hesabım yok
Bu ne oluyorr