ben de bu adam gibi sinir krizi geçiririm :D oyunumu da karışmasınlar bir zahmet.. bir pubg keyfimiz var :D video:
— ----- (@_videooo_) November 20, 2023

ben de bu adam gibi sinir krizi geçiririm :D oyunumu da karışmasınlar bir zahmet.. bir pubg keyfimiz var :D video:
— ----- (@_videooo_) November 20, 2023

Bu bana yapılsa elimden kurtulamaz kesinlikle gidip yeni bilgisayar aldırırım eğer bilgisayarıma bir zararı oldu ise 🙄 ama ben ona asla öyle bir şey yapmazdım
Bu duruma maruz kaldığımda onu şu şekilde cezalandırırdım. Onunla cinsel birliktelik yaşarken tam zevkin ve hazzın doruk noktasında onu yarım bırakır ve devam etmezdim. Bu ona en büyük ceza olur ve beni anlar.
Bunu yapması neden bilmiyorum ama bana çok sempatik geldi. İlgilenmesi için yapılmış bir hareket tebessüm ettirdi o an nasıl bir tepki verirdim bilmiyorum yapan kişinin sempatikliğine göre değişir tepkilerim.
Cevap
56Cevap
Şöyle saçma hareketler yaparsa sinir olurum.
Sevgilim varken bilgisayarla mı ilgileneceğim sdfsdf sevgilimle ilgilenirim ne oyunu
Kafa göz girişirim ona jffnfng şaka maka yapmasın
Yapıyorsa da single oynarken falan yapsın bari 😂 tepkim ne olcak mâl gibi bakarım suratına
Ben boyle bir şey yapsam abime net döver beni jdjdj çok ciddiyim
Ama eşini test etmek icin güzel yontem djjdb ne kadar ilekr gidebilecegine bakilabilir djdjb
evlilik dediğin çok saçma bir kurum
tamamen erkeğin skilmesi
elin kızı kendini ne sanıyor
elin kıızna hangi erkek köpek olsun budevirde
geçin bunları
aynen ben de öyle düşünüyorum
Ney? Boşarım direk. Oyun öncelikli 😂 cıngar kopar.
Oğlan çocukları ile evlenenlerin hali budur. Bile bile lades denmiş. Sudoku oynasın satranç oynasın tamam ancak tuhaf tuhaf çocuk oyunlarını saatlerce oynayip eşlerini/çocuklarını /yuvalarini ihmal edenleri hicbir zaman anlayamayacağım.
Bu tür kaos sorularını seviyorum. Playstation oynayan ağabeyimin önünden geçsek bile çıldırır. Sevgili oldu diyelim kapatsak o da çıldırır. Bu arada ben de. Oyunumuzda o kadar emek vermişiz.
tamam iyi bir şey değil bir insanın eğlenmesini sağlayan etkinliğin kapatılması
ama yine de kadın daha değerlidir
sonuçta elektrikler de kesilebilirdi
bende sinirlenirdim ama çabuk yumuşardım
Döverim kırarım diyen hanzolar oyununuz.. Da paralansın saygılı ve anlayışlı ilgili adam zaten bu harekete maruz kalmaz kalyosa hakedyodur nokta
KS ve diğer sosyal medya platformları kocasının oyun bağımlılığı sebebiyle eşini ihmal etmesi ve neticesinde kadının arayış içine girdiği aldatma temali kişilerle dolu.
Cok samimi söylüyorum burada boyle 3 kişi tanidim
Oyun yüzünden boynuz yemeyin beyler
Kasadan kapatması pcye zarar. Flash TV oyunculuğu için arkadaşları tebrik ediyoruz bi daha olmasın :)
Böyle eş düşman başına mk, insanları sinirlendirip anlayışsızca davranıp bundan keyif almak harbiden rahatsızlık verici
Eğer video çekmek için bunu yaptıysa aşırı sinirlenirim. Normal şaka amaçlı yaptıysa güler geçerim, kimse benim hanımımdan değerli olamaz 🙅♂️
Yani ben de oynuyorum ve ileride evleneceğim kişi de oynayacak diye düşünüyorum. Ha bana yapılsa gebertirim dkdhsj
@İremYalcnn kızların çoğu tipten kaybediyor evlenmeye gerek yok
kahveye gitsek kabahat. oyun oynasak kabahat. balığa gitsek kabahat...
bu ne yo.. iyi ki yüzüğü masaya bırakıp gitmemiş eleman.
Kapatıyorsa canı sıkılmıştır onunla ilgilenmemi istiyordur. O yüzden kesinlikle sinirlenmem aksine mutlu olurum.
Videodaki adam ben olsam bu kadini bosardim cok net. Alir ceketimi cikarim birdaha avukatimla muhattap olur.
Sakin kalamam sanırım. Ki yapılıyor da ailem tarafından.. zor tutuyorum kendimi. Neden yapar ki bir insan bunu? Komik falan mı yani nedir?
Boşardım yeminle o derece. Yatakları ayırırdım, küserdim.
Oyun oynamak gereksiz zaman kaybı benim için.
Tepki göstermem çünkü benimle vakit geçirmek eşiminde hakkı. Oyun için kimsenin kalbini kırmam.
Bunlar bana yapmacık geliyor. Viral olsunlar diye böyle videolar çekiyorlar.
Umursamam evlenecek duruma gelmişsem oyuna da doymuşumdur :D
Maç varken tv önünden geçemiyoruz, oyunu kapatsak abooov😅😅
Kocam oyun oynamıyor oynasa kapatsam aşırı sinirlenirdi sanırım
Pek iyi şeyler olmaz o dakikadan sonra ama yine de kendi bilir 🙃
Baya tilt olurdum. Ne kimseye yaparim ne de kimse bana yapsin. Yoksa sıkıntı çıkar. 😃
Düşük IQ'lu insanların yapacağı türden bir şey. Böyle tepki veya sevgi ilgi ölçülmez.
Hava almaya çıkıyorum diyerek birkaç gün ortadan kaybolurum
Oyun oynamıyorum kapatacak bir şey bulursa kapatsın
aşkın heyecanını öldüren hareketler bunlar çok yanlış 😝
Bana yapılsa masa üstünde p*rno filmi cekerim aq düşünemiyorum sinirden masaya yatırır kerim o derece
droba giderken biri fişi çeksin dropta çıkanları ona dürterim
Bir daha böyle birşeyi düşünemez bile, klasik saçma türk kızı hareketleri
Kurgu ama videoları sariyo
Takip ediyorum bunlari
iste tam orada guzel bir ora l cekip rahatlatmazsa cekecegi var
Sinirlenmem buna. Videoyu izlemedim ama olay buysa ben kadını haklı buldum.
Klavyeyi monitörü parçalarım heralde.
Oyun sırasında bu yapılmamalı
Bence kadının yaptığı saygısızlık. Diğer yandan videonun kurgu olma ihtimali de yok değil
Adamın rahatladığı bir şey var onu da elinden almayın
Kan çıkar jdjdjdkd
o biraz sıkar.
Boşanma sebebi asdfgh
Olay çıkar 😄
O kadar abartılıcak ne var :D
Hiç haz etmem böyle bir şeyden, çıldırma sebebi.
Ya yatak odasinda sinirimi derinlemesine çıkarırım :)
Teşekkür eder yanına otururum
Boşanma dilekçesini önüne koyup tepkisini ölçerim.
Adam gibi olurum 😄
altı üstü bir oyun ben takılmam fazla
Sevgilim akıllı kişidir. Böyle aptallıklar yapmaz
Kapatmasına izin vermem
metalciler gibi bağırırdım
Ancak ilişki olacaksa kapatabilir
Eşim olsa onla ilgilenirim oyun önemsiz ona göre
Bir elim ayagim oynamadi degil
karı karı değil şeytan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?