Varrr bi hayalimiz 🤭
Lincoln'de yaşayan 26 yaşındaki bir oyuncu Football Manager oynamak için işini bıraktı ve gelirini ikiye katladı.

Varrr bi hayalimiz 🤭
Lincoln'de yaşayan 26 yaşındaki bir oyuncu Football Manager oynamak için işini bıraktı ve gelirini ikiye katladı.

Nasıl yapmış peki bunu 🤔 yapmayı istemezdim kodlama öğreneceğim ben, kodlama da iyi para var sadece kodlama da değil yazılım siber güvenlik eğitimi de alacağım dil öğreneceğim ve bir de şu an da çalıştığım ekpss ve üniversite sınavlarını kazanmak istiyorum inşAllah hakkımda hayırlısı bakalım 😊
Oyun hayatım boyunca en çok vakit harcadığım oyun olabilir valla. Sardığı zaman bırakmanız aşırı zor. Ben emekli oldum ama artık bıraktım.
Ayrıca Reims teknik direktörü Will Still'in de FM'den gelme bir geçmişi varmış.
İlginç hikayeler çıkıyor böyle.
Cevap
9Cevap
Evet bende isterdim.
Bende bunu düşünmüyor değilim işi bırakıp oyun yayıncısı olayım diyorum bazen, tutarsa yürüyorsun
Düzenli videolar çeken bir youtubermış belli bir kitleye ulaştığında geliri artınca işini bırakmış.
Zamanında baktım caiz olmadığı için oyunlardan para kazanamıyoreee
Fikrime boş yere müdahil oluyorsun. Senin umurunda olmayabilir ama benim önceliklerim var ve kalbimin mutmain olmadığı hiçbir şeyi yapmam. Bu kadar basit.
Bundan sonra varsa yoksa pubg mobile oynayacağım 😂
FM oynamak için mi işini bırakıyor yoksa adam Youtuber olduğu için mi işini bırakıyor?
Çocukken çok severdim 2005 2006 yıllarında falan, sonra sarmamaya başladı
Fifa 22'de bende coins ile çok fazla para kazanıyordum var böyle şeyler.
Oyuncu bilgisayarım olsaydı çoktan başlamıştım
Evet kolay olurdu fmw
yok istemem
Olabilirdi
Herkes ister
Biz de o şans nerde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?