Gamer Grand Theft Auto Online girerken ne kadar süre bekliyorsunuz? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Grand Theft Auto Online girerken ne kadar süre bekliyorsunuz 🤔#Gamer Grand Theft Auto Online girerken ne kadar süre bekliyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Story'ye girerken beklediğim kadar. Uzun sürmüyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gta 6 diyorlar hala bu gta 5 sorununu çözemediler ya. İnan sinir oluyorum ya 3-5 dakika ya 10 dk bekletiyordur bazense hiç açmıyor. 1 6 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Online mı yoksa giriş yaparken hesaba bağlanmayı mı diyorsun o bende de oluyor arada ya bir de internetin kötü ise yavaş açması normal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Online girerken. Bazenleri bizimkiler çok kullanınca öyle de ping almadığım halde olduğu oluyor ondan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Servere atması her türlü yavaş Yorumla FiqHtShoT +1 yıl En iyisi tek girmek bence öyle daha iyi ama görevlere girmek için serverlara giriyorsan o normal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Server giriyorum ya hikaye falan daha hiç girişmedim orası daha hızlı giriyor ama o doğru ucundan gördüm flflfli Yorumla FiqHtShoT +1 yıl 😂😂 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Hiç bakmadım ki.. sen ne kadar bekliyorsun? 1 6 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl 6 dakika falan herhalde 😂 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Cok değilmiş yap kahven hazir olana lades Yorumla u inciitanesiii +1 yıl He lades jwjjw kadar yazacaktim Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Ben oyunları bırakalı iki ay oldu 😂 ders çalışıyorum ekpss ve üniversite için 😊 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Bu cucuk akıllı çocuk aferim Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Akıllıyım tabi ablacım 😊 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl O nedir hocam 😄 1 3 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Oyun oyun 😄 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Ben bilmiyor ben suri 😄 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl 😄😄 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 431 cevap paylaştı. girmedim hiç 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Gamer konusunda 5,8b cevap paylaştı. Hic girmedm desem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Story'ye girerken beklediğim kadar. Uzun sürmüyor
Gta 6 diyorlar hala bu gta 5 sorununu çözemediler ya. İnan sinir oluyorum ya 3-5 dakika ya 10 dk bekletiyordur bazense hiç açmıyor.
Online mı yoksa giriş yaparken hesaba bağlanmayı mı diyorsun o bende de oluyor arada ya bir de internetin kötü ise yavaş açması normal
Online girerken. Bazenleri bizimkiler çok kullanınca öyle de ping almadığım halde olduğu oluyor ondan
Servere atması her türlü yavaş
En iyisi tek girmek bence öyle daha iyi ama görevlere girmek için serverlara giriyorsan o normal
Server giriyorum ya hikaye falan daha hiç girişmedim orası daha hızlı giriyor ama o doğru ucundan gördüm flflfli
😂😂
Hiç bakmadım ki.. sen ne kadar bekliyorsun?
6 dakika falan herhalde 😂
Cok değilmiş yap kahven hazir olana lades
He lades jwjjw kadar yazacaktim
Ben oyunları bırakalı iki ay oldu 😂 ders çalışıyorum ekpss ve üniversite için 😊
Bu cucuk akıllı çocuk aferim
Akıllıyım tabi ablacım 😊
O nedir hocam 😄
Oyun oyun 😄
Ben bilmiyor ben suri 😄
😄😄
Birkaç dakika bekliyorum
Girmedim hiç duymadım.