Bilgisayarım dizüstü 2015 yılı alınmış bir bilgisayar.
2.00 ghz 4 gb ram var, ekran kartı anakarta gömülü ve eski bir modeldi '...830' mu ne öyle birseydi nokta yazdığım yeri hatırlamıyorum. Ssd kullanmıyorum harddisk kullanıyorum 500gb
2.00 ghz 4 gb ram var, ekran kartı anakarta gömülü ve eski bir modeldi '...830' mu ne öyle birseydi nokta yazdığım yeri hatırlamıyorum. Ssd kullanmıyorum harddisk kullanıyorum 500gb
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ayarlardan özelliklerine bak işlemcinin veya pc adını nette arattır çıkar gene birşeyler. Sadece ramla anlaşılmaz bu. Ha birde kaldırırmı diye site vardı orayı kullanabilirsin birde özelliklerini youtube yazıp gaming test tarzı şekilde öğrenebilirsin ve çoğu pixel oyunu açar genelde. Stardew valley falan. Steamda mesela oyun özellikleri kısmını da bakabilirsin orada da yazar şu kadar ram diye.
Ad dediğim pc modeli
En fazla Conuter-strike açabilir bu bilgisayar
Mc tarzı oyunlar geldi aklıma
Celeron ise oynayamazsin
Intel i7
çoğu 2015 altı oyunu açar
Tamam yıllara göre oyun bakayım sahipsem oynayabilirim:D
Max payne 1
Abartma cod Black ops 2 bile oynatır 4 gb ram yeter ki işlemci iyi olsun ram pek önemli değil
Daha önceden tomb rider, assasins creed 1, gtaV, zula gibi oyunları oynadım ama gta ve zulada çok sıkıntı çektim bitiremeden silmek zorunda kaldım. Zula bitmiyor tabi de fps ve ping sorunu yaşadım fps droptan oynayamadim