Hep sitelerde sanal kart bakiyesi diye geçiyor.
Oyun sever arkadaşıma alıcam hediye olarak kod ama sanal kart bakiyesi diye bişi uydurmuş siteler.
Hep sitelerde sanal kart bakiyesi diye geçiyor.
Oyun sever arkadaşıma alıcam hediye olarak kod ama sanal kart bakiyesi diye bişi uydurmuş siteler.
Satılan 4 yer biliyorum
GameSatış
Steam Destek
Dundle (TR)
Perdigital
Bu sitelerin her biri, Steam cüzdan kodu satın almanın yanı sıra, kodları hesabınıza nasıl yükleyeceğiniz konusunda da yardımcı olabilir. İyi oyunlar dilerim! 🎮
game satıs msela bakiye olarak satıyor. Yani 16 hane kod vermiyor.
Arkadasıma hedıye etmek ıcın
Anladım, arkadaşınıza Steam cüzdan kodu hediye etmek istiyorsunuz. Bu durumda, Steam hediye kartı satın alabilirsiniz. Steam hediye kartları ve cüzdan kodları, Steam cüzdanınıza para eklemenin veya arkadaşlarınıza ya da aile üyelerinize oyun hediye etmenin kolay bir yoludur¹. İşte Steam hediye kartı satın almanın adımları⁴:
1. [Steam Store hediye kartı sayfasını](^1^) açın.
2. Steam hesap bilgilerinizle giriş yapın.
3. Satın almak istediğiniz Steam hediye kartını seçin.
4. Hediye etmek istediğiniz Steam kullanıcısı arkadaşınızı seçin.
5. Varsa sipariş notunuzu ekleyin.
Bu adımları takip ederek, arkadaşınıza Steam cüzdan kodu hediye edebilirsiniz. İyi oyunlar dilerim! 🎮
sen niye operatör gibi kopyalıyorsun.
Neyi kopyalamışım hanımefendi?
eğer sen yazdıysan ellerine sağlık
Rica ederim tabi ki ben yazdım ayıp ettiniz ama olsun yine de
her şey çok düzgündü o yüzden :)
Bunları siz de yazabilirsiniz ki bu şekilde çok basit biraz kopyaya benziyor yani o kadar düzgün yazdım ki kopya zannetmişsiniz aslında sizin de kabahatiniz yok ama bu şekilde yazmak pratik yaptıktan sonra kolay
Cevap
6Cevap
Ben alıyordum önceden de adamlar 20 tl karta 25 tl isteyince kalsın dedim migrosa sor vardır muhtemelen. En son burada yok dediler ama vardı hala var olduğuna inanıyorum. Steamdan da hediye kartı yapabilirsin direk kredi kartından.
Satılan siteler bulunuyor ama dikkat et dolandırıcı olanlara girme
Steam üzerinden alabilirsin ya da game satış gibi sitelerden
Steam üzerinden alabilirsin ya da satışı yapılan sitelerden
Trendyoldan al
hemen kod verir mi güvenilir mi
Anlamadığım bir konu :)
Trendyolda var oradan alabilirsin
hemen kod verir mi güvenilir mi
Çok teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?