Gamer Duygulanmak ister misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şimdiki nesil bilemez bunu çocukluğum gözümün önünden geçti gitti fotoğrafı görünce 🙂 Duygulanmak ister misiniz? Cevapla Çocuk Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Duygulandım 0 0 Yorumla
vesvesex Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Allah allah nerden hatırlıyorum ya ben bunu dünyalar savaşımıydı bu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Metin2 🥺 Demirci Yorumla
SekstingPadişahı Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hala oynarım severek eski oyunlardan kim kaldı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben de bilmiyorum, eski nesil olarak kaybettim. 😂😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yapma be 😏 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Senelerimizi verdik :) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ah be hiç sorma be ustam hayatımın en güzel günleriydi bence Yorumla cnrche +1 yıl Metin2'de kurulan dostlukların ciddi anlamda eşi benzeri yok.. Küçük yaşta başlayanlar ihanetin kralını da, dostluğun kralını da bu oyunda yaşamıştır :D Yorumla cnrche +1 yıl Sabahlara kadar loncayla ejder, general, cadı, kule kovaladığım günleri özledim soruyu görünce.. Yorumla Soran +1 yıl Ben fotoğrafı görünce bütün hesaplarım bütün slotlar vadi çöl zindan köyler hepsi gözümün önünden geçti gitti ve o meşhur birinci köy müziği 😏 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Knight değildir umarım 🙄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Değil
Ondomann Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Demirci… İtemlerle birlikte çok hayal yaktın be 🚬 0 0 Yorumla
_theReapeR_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Metin 2 mi? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Üstüne bastın Yorumla _theReapeR_ +1 yıl Oynamadım ama kuzenim çok oynardı oradan göz alışkanlığı 😄 Yorumla Soran +1 yıl Oynayan çok iyi bilir Yorumla _theReapeR_ +1 yıl Bir neslin eğitim hayatını bitirdi bu oyun Yorumla Soran +1 yıl O nesilden biri de benim 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Duygulandım
Allah allah nerden hatırlıyorum ya ben bunu dünyalar savaşımıydı bu
Metin2 🥺 Demirci
Hala oynarım severek eski oyunlardan kim kaldı
Ben de bilmiyorum, eski nesil olarak kaybettim. 😂😂
Yapma be 😏
Senelerimizi verdik :)
Ah be hiç sorma be ustam hayatımın en güzel günleriydi bence
Metin2'de kurulan dostlukların ciddi anlamda eşi benzeri yok.. Küçük yaşta başlayanlar ihanetin kralını da, dostluğun kralını da bu oyunda yaşamıştır :D
Sabahlara kadar loncayla ejder, general, cadı, kule kovaladığım günleri özledim soruyu görünce..
Ben fotoğrafı görünce bütün hesaplarım bütün slotlar vadi çöl zindan köyler hepsi gözümün önünden geçti gitti ve o meşhur birinci köy müziği 😏
Knight değildir umarım 🙄
Değil
Aaah lan ne +9 lar basardım
Demirci… İtemlerle birlikte çok hayal yaktın be 🚬
Metin 2 mi?
Üstüne bastın
Oynamadım ama kuzenim çok oynardı oradan göz alışkanlığı 😄
Oynayan çok iyi bilir
Bir neslin eğitim hayatını bitirdi bu oyun
O nesilden biri de benim 😊