Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok sıkıntılı bir durum eski sevgilimle gecenin bir vakti oyunda denk gelmiştim 😄 insan zaman zaman sadece arkadaşlarıyla oynamak istiyor bence size güveni varsa zamanla düzelecektir bu durum uyku tutmadı va dersiniz artık dmdmdmdkd
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYalan söylemek yerine dürüstçe biraz yapmam gereken şeyler var canım yarın görüşürüz deseydin.
08 Yorumla
Soran+1 yılO zaman da bırakmıyor ki
- +1 yıl
Özel hayatına saygısı olmayan biriyle yapamazsın. İkili ilişkilerde ortada bir ilişki olsa dahi bireylerin kendi özel alanı vardır ve çiftler birbirinin özel alanına saygı duymalıdır. Saygı duymamak, mıç mıç olmak, sakız gibi yapışmak, sürekli vakit geçirmek ilişkiyi öldürür zaten.
Soran+1 yılO böyle biri değil inan ki. Zaten farklıyız birbirimizden ama onu kırmak istemiyorum.
Soran+1 yılyani aslında özel alanıma saygı duymuyor.
- +1 yıl
Bu büyük bi sorun işte bence otur konuş çözmeye çalış baktın olmuyor ayrıl, dünyanın sonu değil.
Soran+1 yılAyrılmak çok istedim ama kaba biri braz çekiniyorum. Çok korkuyorum çünkü belki bana acı çektirmek ister intikam alır diye.
- +1 yıl
Hayır demeyi ve rest çekmeyi öğrenmezsen ikili ilişkilerde çok sorun yaşarsın. Seni kabalığı ile manipüle etmesine izin verme istemiyorsan direkt bitir. Birkaç gün isyan eder falan sonra unutur gider emin ol. Sağlıklı olmayan bir ilişki sadece senin mental sağlığından alır götürür.
Soran+1 yılFotoğraflarım falan var onca yaşanmışlık bunlar olduğu için.
+1 yılLoL e mi girdin yoksa
123 Yorumla
Soran+1 yılYAKALANDIM
- +1 yıl
Gkvkgkgkgj harbi LoL mu oynadın
Soran+1 yılharbiden kaçıp lol oynadım. Ama gördü işte şimdi beni suçluyor. Ki valla sadece oynayıp uyucaktım. Durduk yere suçlu oldum başkasıyla falan girdin diyo bi de..
- +1 yıl
Dhdjdjdjdk LoL pişmanliktir diye boşuna demiyoruz biz ahahahahah
- +1 yıl
Umarım girdiğin oyunu kazanmişsindir en azından didkdkdk
Soran+1 yılkazandım da sevgiliden oldum herhalde..
- +1 yıl
dudkjfdkjfjdjfdnjfjc ben engel yemiştim seninki iyi eheheh
Soran+1 yılgerçekten mi. Engel mi attı öylece gitti?
- +1 yıl
Benimkisi sevgili değildi nskdhd flört ve lisede olmuştu ergenlik jdkdbdjdj engellemiş
Soran+1 yılbenimki büyüdü haal engelleeyebilir..
- +1 yıl
beraber girseydiniz
Soran+1 yılsonra zaten birlikte girdik sonra uyumak istiyorm dedim tamam dedi ama gönülsüz dedi.
- +1 yıl
Kanki birlikte girmek istememişsin sen , demekki sarmamiş çocuğa yazık etme
Soran+1 yılya hayır ben tek girip uyumak istiyorum çok mu şey istiyorum
- +1 yıl
Kanki djjdjd tek girmek istiyorsan sarmamış çocuk kendine dürüst ol aw
Soran+1 yılBana işim var dedi gelmediği için ben de bari lol atıp uyuayyım dedim knk
- +1 yıl
Hee o zaman okey bişey diyemem, jdkdkddfjdkd aw soyliyeydin LoL aticam diye ne var bunda jddkdk abi ne garip ilişki
Soran+1 yılvalla bilmiyorum bu sefer de gelcem diye tutturuyor sk gibi maç oluyor ki geldi mal gibi oynadık uyucam dedim gittim
- +1 yıl
Hahahaha hee şimdi anlaşıldı feedliyor o zaman djdjdjdjd bak ya ulan bu LoL insanı birbirine düşür
Soran+1 yılflkosdkjjojfpodf alla bilmiyorum
- +1 yıl
İkinizde LoL u silin kapansın mevzu
Soran+1 yılmantıklı ama o biraz sancı çektirir bundan dolayı
- +1 yıl
. d berber başka bişeye başlayın aşırı mantıklı bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
+1 yılbence herşeyi açık açık konuş. anlamıyosa zaten daha devam etme. hangi oyun bu arada :D
11 Yorumla
Soran+1 yılAhaha lol oynadım
+1 yılBöyle bir şey yaşasam oyunda benden başka erkekle konuşuyor diye düşünürdüm ve anında ayrılırım
11 Yorumla
Soran+1 yılohoo sen de iyice saykosun
Yalan söylemene bozulmuştur Kafasında farklı şeyler de kurmuş olabilir Gönlünü almayı sen bilirsin
15 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum altan
Soran+1 yılreplikti knk takma kafana relaxx
Soran+1 yıliyi o zaman *-*
+1 yılaynısı yüzünden bende kavga etmiştim ama umrumda değil kendimi eninde sonunda haklı çıkarttım
12 Yorumla
Soran+1 yılahahahhasbds sonra noldu
- +1 yıl
duygusal manipülasyon yapmaya çalıştı bende buna müsade etmem ters tepti, kendimi haklı çıkaracak bütün şeyleri artarda sıraladım uzun bi kavgadan sonra barıştık
izin mi istiyorsun, hesap mı veriyorsun , yoksa haber mi veriyosun, sevgiline sanırım bunlar karışmış sizde
12 Yorumla
Soran+1 yılYani izin de istememem hesap da vermemem lazım oynadığım oyunun hesabını da vermemem lazım..
Gizli Üye(25-29)+1 yılAman s*ktir et sorun değil ben de kötü bi şey yaptın sandım, seviyorsa yarın sabah affeder
12 Yorumla
Soran+1 yılhahauksakhads delirdim
Cevap sahibi+1 yılNiye delirdin kız 🤣
+1 yılona kendine zaman ayırmak istediğini söylemekten ziyade birlikte oynayın :) çok da keyifli olur
11 Yorumla
Soran+1 yılya birlikte de oynuyoruz ama o gün işi vardı ben tek girdim ki çağırmadım işi var diye sonra beni görmüş işte..
+1 yılAman kırılmasın aman laf etmesin aman öyle olmasın diye yalana doğru gidiyorsunuz.
Gerek yok oyun oynamak istiyorum biraz diyip oyna01 Yorumla
Soran+1 yılBana alan bırakmadığı, yapıştığı için böyleyim.
Dürüstçe şunu diyebilirdin, aşkım canım sıkıldı biraz Pubg de bebelerle 1 el maç atayım yatarım desen tamam derdi zaten.
04 Yorumla
Soran+1 yılTamam demiyor ki ya üstüne üstlük bırakmıyor da.
Soran+1 yılOlmuyor beni suçluyor sanki aldatmışım gibi yapıyor. Biriyle girdin kesin diyor başka hesap var diyor. Bıktım.
+1 yılPişman olma o neler yapıyordur kim bilir
21 Yorumla
Soran+1 yılkötü biri değil diye biliyorum djsff
+1 yılDuyanda aldattın sanacak
29 Yorumla
Soran+1 yılValla ya sanki nolduysa uyuyacaktım dedim oyun girdim. Noldu sanki
- +1 yıl
Aşkım alt tarafı bir oyun kötü bir şey yapmadın yani kötü hissetme kendini. Karşındaki ergen biri sadece
Soran+1 yılBana diyor işte başka biri var hesabın başka hesap sadece kendim oynamak istedim yalancı oldum. İyi hissedemiyorum :((
- +1 yıl
Aşkım sen kendini biliyosun kötü bir şey yapmadığını da biliyosun, suçluymuş gibi aldatmışsın gibi davranma kendine. Sevgilinse sana güvenecek sana inanacak kendine gel yahu
Soran+1 yılHaklısın şimdi ne diyeceğim bilmiyorum ama anlatacağım böyle böyle ben kendime alan yaratmak istedi diye :((
- +1 yıl
Aynen konuş, kendime özel zaman ayırmak istiyorum de, olması gereken de o zaten. Yetişkinler böyle yapar diye de ekle öğrensin bebe
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim bebek kadın ♥ Beni anladığın için. İhtiyacım vardı
- +1 yıl
bebek kadın mı oyşşş düştüm🫠😍 rica ederim minnoş kalplim 💕
Soran+1 yıl♥♥
Bisey olmaz be😅
12 Yorumla
Soran+1 yılsuçlu hissettim.. boğazımda kaldı oyun JDHSDS
+1 yılBunu başta söyleseydin daha iyi olurdu bence
11 Yorumla
Soran+1 yılaslında işi var diye demedim o da gelirdi yoksa
Takma bisey olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılBunun için beni suçlayacak şimdi napıyorsun diye..
+1 yılKotu olmuş ne dedi
17 Yorumla
Soran+1 yılYalancı olduğumu düşünüyo
- +1 yıl
Özür dileseydin ne dedin
Soran+1 yılYani diledim elbette ama bana inanmıyor başka hesabın var falan dedi..
- +1 yıl
Alttan al biraz zaman geçsin affeder
Soran+1 yılUmarım öyle olur bok yoluna gittim oyun yüzünden asıdsaasadsa
- +1 yıl
Stres atmak lazımdı bunaldim falan deseydin
- +1 yıl
Sen neden konuşmak istemedim baska zaman olsa ilgi istersiniz ilgi var sende yon
Gizli Üye(25-29)+1 yıleğer bunu ona söyleseydin en baştan buna kızabilirdi, en azından kızmama ihtimalini seçmişsin o da tutmamış yapacak bişey yok :D ya da uyku tutmadı oyuna girdim dersin bir şey yok bunda
06 Yorumla
Soran+1 yılYa dedim de şimdi yalancı falan diyo bana. İyice şüphelendi.
Cevap sahibi+1 yıluyku tutmadı ve oyuna girdin bundan normal ne var? bu şekilde izah edebilirsin ona karşı. sürekli yaptığın bir şey değilse bunu da belirt ilk defa böyle oldu diye
Soran+1 yılYani biriyle oynadığımı sanıyor hesabım var sanıyor başka. Anlatamıyorum.
Cevap sahibi+1 yılkimle oynayabilirsin :D kusura bakma ama boş yapıyor bence abarttmasın bu kadar
Soran+1 yılabartıyor işte.. şizoid
Cevap sahibi+1 yılboş yaptığını ve abarttığını söyleyip sen kız ona
+1 yılAynısını söyle kendisine dürüst ol
10 Yorumla
+1 yılBir sey olmaz iyi olunca geçer
10 Yorumla- Gamer konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılLol mü :D
12 Yorumla
Soran+1 yılevett ahahah nereden bildin
- +1 yıl
Ben de çok oynuyorum ligin ne
+1 yılKötü olmuş ya
12 Yorumla
Soran+1 yılvalla ya
- +1 yıl
Ne yapcan peki?
+1 yılAffeder
14 Yorumla
Soran+1 yılay inş başıma kakmaz
- +1 yıl
Yok gerçekten seviyosa bisi olmaz 😊
Soran+1 yıl^^ güzel yorumun için sağ ol
- +1 yıl
Rica ederim 🙂
afarın sana
13 Yorumla
Soran+1 yıl:((
Bence gayet doğal. birsry bu yaptigin
14 Yorumla
Soran+1 yılYa birden görünce kağadığım için oyunu utandım bi de bi şey diyemedim de ama bırakmıyor ki normalde beni. Uyuyacağım diyince yaalncı oldum
Soran+1 yılBen bir kere yalancı olduysam zor valla gören de biriyle yattım sanar.
+1 yılbunu genelde ben ypıyorum :D
14 Yorumla
Soran+1 yılya benden şüphelendi durduk yere hani uyuyacaktın falan dedi..
- +1 yıl
yani başka şeylerde yapabiliridn en azından oyun oynuyorsun
Soran+1 yılŞimdi düşünecek yok başka hesap mı var yok şu valla aldım belayı
- +1 yıl
konuşalımmı
+1 yılYalan güveni güven ise ilişkiyi bitirir
07 Yorumla
Soran+1 yılben de ona güvenmiyorum o zaman yani buna da takıyorsa
- +1 yıl
Sevgilim bana uyuyorum diyip uyumasa fikirler beynimi kurcalar, belki kavga çıkar. Yalan ciddi bi şey
Soran+1 yılyani ama sonuç olarak biriyle konuşmadım hemen oyunu bozdum o da geldi oynadık beraber
- +1 yıl
Birliktemi oyun oynadınız,
Soran+1 yılevet bunu yaptığım için pişman oldum geldi o da sonra ama yalan söylediğim için böyle yaptı
- +1 yıl
Yani ben olsam bende yapardım, çok sevdiğim ilişkim karşı tarafın yalanından dolayı bitti benim, yalanı geç sana güveni kırılsa napcam
- +1 yıl
Napcan
Gerçekten seviyorsa takmaz
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlur arada takma
11 Yorumla
Soran+1 yıl:') sağ ol yorum için
ne büyük suç ama :D
11 Yorumla
Soran+1 yılahaha ben de öyle dedim..
Uyku tutmadı de
10 Yorumla