onun içerikleri hoşuma gidiyor mesela. idolüm o. yaparsam böyle bir içerik kopyalamıcam direk sadece format değiştiricem editlerim onun gibi hızlı ve eglenceli aydınlatıcı olucak
birazda kişilik meselesi. yerinde durmayan bir tip olmam lazım. sürekli araştıran gözlemci yenilikçi. ama yapıcam. kanalı takibe alabilirsin :) iyi aksamlarr
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İyi kötü oynaman farketmez, önemli olan iyi bir Youtuber olabilicen mı acaba
iyi bir youtuber olmanın yoluda. izleyiciyi video da tutmaktan geçer içerik ne olursa olsun. sanırım sende bunu demek istiyorsun
Aynen
''' saniye '' yi tanıyor musun?
Evet
onun içerikleri hoşuma gidiyor mesela. idolüm o. yaparsam böyle bir içerik kopyalamıcam direk sadece format değiştiricem editlerim onun gibi hızlı ve eglenceli aydınlatıcı olucak
Keşke onun gibi olsam olayı farklı, keşke bende onun gibi yapabilsem ama yetenek olmayabilir belki, kendini çok kaptırma
birazda kişilik meselesi. yerinde durmayan bir tip olmam lazım. sürekli araştıran gözlemci yenilikçi. ama yapıcam. kanalı takibe alabilirsin :) iyi aksamlarr
Haha umarım tutar ve denk gelir bana, başarılar
Sadece tek bir oyuna yönelme bence
Pubg mobile bitti artık. Bende e spordaydım. Turnuvaya falan girerdik.2 senedir oynamıyorum oyunu. Belki csdrn bir ihtimal tutturursun.
barış g lol ile tanındı ne pubgsi
Uncharted oyunu ac
Cs 2 nasil sence?
Oynamadm ki
Lol oynuyordu
ben direk cs 2 ile girsem oynasam editlesem hiç bi cacık olamz yani?