Gamer Bilgisayar/mobil oyunlarını seviyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Tek oynadığım oyun bu sjsj Bu kadar heyecan yetiyor bana 😂😂 Bilgisayar/mobil oyunlarını seviyor musunuz? Cevapla Bilgisayar Soruları Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Evet seviyorum bunda rekor denemem vardı bir ara :D sjssj 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Haha hadi canım nasıl yaptın onu. 5 dk maks oynayabiliyorum ben 😃
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Gamer konusunda 589 cevap paylaştı. Aslolan pc oyunlarıdır. Mobil oyunlar ise çerezliktir. 1 1 Yorumla qıebfıbe +1 yıl mobil=takılmalıkpc=sabah akşam kasılmalık :D Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Telefondan hiç oyun oynamam ama bilgisayarda cs kit atarız yine. Yıl da bir olsada. 1 0 Yorumla
HakanŞahin07 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl bilgisayar oyunlarını severim özellikle aksiyonlu ve grafik kalitesi iyi olanları 1 0 Yorumla
Balıketliçıtır Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Severim korku oyunu özellikle aşırı Sarıyo😅 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bilgisayar oyunlarını daha çok seviyorum 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl konsol oyunları seviyorumps 5 aldım : ) 1 0 Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl eskiden çok oynardım. şimdi o kadar oynamıyorum 1 0 Yorumla
tomrais Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Ben bunu bile oynayamıyorum çok zoooorrrr :) 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Haha 392. Saniyede ölmüşüm zaten bende 😂 Yorumla tomrais +1 yıl Ooo süpersin 😂 Yorumla Soran +1 yıl 🥳😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet seviyorum bunda rekor denemem vardı bir ara :D sjssj
Haha hadi canım nasıl yaptın onu. 5 dk maks oynayabiliyorum ben 😃
Aslolan pc oyunlarıdır. Mobil oyunlar ise çerezliktir.
mobil=takılmalık
pc=sabah akşam kasılmalık :D
Telefondan hiç oyun oynamam ama bilgisayarda cs kit atarız yine. Yıl da bir olsada.
bilgisayar oyunlarını severim özellikle aksiyonlu ve grafik kalitesi iyi olanları
Severim korku oyunu özellikle aşırı Sarıyo😅
Evet seviyorum
Bilgisayar oyunlarını daha çok seviyorum
konsol oyunları seviyorum
ps 5 aldım : )
eskiden çok oynardım. şimdi o kadar oynamıyorum
Ben bunu bile oynayamıyorum çok zoooorrrr :)
Haha 392. Saniyede ölmüşüm zaten bende 😂
Ooo süpersin 😂
🥳😂
Yok pek sevmiyorum
Oynamıyorum artık ya