Gamer 2 ay Sevgilim son 1 haftadır her gece internet kafeye gidip Valorant oynuyor. Gitmesini nasıl engelleyebilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Sevgilim son 1 haftadır her gece internet kafeye gidip Valorant oynuyor. Gitmesini nasıl engelleyebilirim? Cevapla 15 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
FiqHShottFenomen Takip Et Master Yaş: 21 2 ay Ne yazık ki engelleyemezsin bağımlı birini kendine döndürmek zordur 0 0 Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% 2 ay ona daha zevkli birşeyler sunarak engelleyebilirsin.. 1 0 Yorumla
SekstingPadişahı Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 2 ay Engelleme, bu sana ileride kötü yansır bırak takılsın 0 0 Yorumla
Mario45Fenomen Takip Et Master Yaş: 34 2 ay Gamer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Adam seviyorsa bırak oynasın 0 0 Yorumla
haiseize Takip Et Xper 4 Yaş: 19 2 ay Gerçekler acıdır son bir haftadır gidiyorsa onu takip et ve konuş 0 0 Yorumla
niiuuusaaa Takip Et Xper 2 Yaş: 19 2 ay Sende gittt valorant çok eğlenceli bir oyun. Onu kısıtlarsan bunu daha çok yapar 0 5 Yorumla HzDoqukan 2 ay Oynuyor musunuz? Yorumla niiuuusaaa 2 ay Evettt çok severim ama sınav yüzünden şu aralar pek girmiyorum Yorumla HzDoqukan 2 ay Tüh tam pre buldum dedim Yorumla niiuuusaaa 2 ay 😭😭 yüceliktim en son ama kesin elim gitmiştir Yorumla HzDoqukan 2 ay Yeni sezonda düzelirsin... Yorumla
Mineuzun78 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 2 ay Aşkım ben bile kız olduğum halde gidiyorum (gundulseir) bırak bisey olmaz 0 1 Yorumla hmmbenadimiunutum 2 ay main ne benim eskiden yoruydu Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Engellemek yerine onunla sende eğlen sonuçta yanlış bir şey yapmıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ne yazık ki engelleyemezsin bağımlı birini kendine döndürmek zordur
ona daha zevkli birşeyler sunarak engelleyebilirsin..
Engelleme, bu sana ileride kötü yansır bırak takılsın
Adam seviyorsa bırak oynasın
Gerçekler acıdır son bir haftadır gidiyorsa onu takip et ve konuş
Sende gittt valorant çok eğlenceli bir oyun. Onu kısıtlarsan bunu daha çok yapar
Oynuyor musunuz?
Evettt çok severim ama sınav yüzünden şu aralar pek girmiyorum
Tüh tam pre buldum dedim
😭😭 yüceliktim en son ama kesin elim gitmiştir
Yeni sezonda düzelirsin...
Aşkım ben bile kız olduğum halde gidiyorum (gundulseir) bırak bisey olmaz
main ne benim eskiden yoruydu
Beraber oynayın o zaman.
Beraber aktiviteler yapın
Engellemek yerine onunla sende eğlen sonuçta yanlış bir şey yapmıyor
Neden gitmesini istemiyorsun ki
Konuşabilirsin samimi bir şekilde