Gamer 2 ay Selenanın counterı hangi hero? sevvalyildirimss Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Cok merak ettım cılız bı kahraman ama oynayana mukkemel zevkle oynuyorum sadece franconun ultısı tılt Selenanın counterı hangi hero? Cevapla 5 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
JuniorForeverrrr Takip Et Bilge Yaş: 19 , eic 98% 2 ay En nefret ettiğim karakter karşıya geldiğinde bile bile ona oynuyorum 0 1 Yorumla JuniorForeverrrr 2 ay Chou counteri onun Yorumla
UkteCihan Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 99% 2 ay Selena oynayan var mı hâlâ? 0 6 Yorumla sevvalyildirimss 2 ay var cok sarıyo yakında dahada sarıcak selenaya yenı kostum ve yenılenme gelıcek Yorumla UkteCihan 2 ay Bilemiyorum. Oyunda aptal dolu olduğu için oyunu sinirden bıraktım. Oynatabilen bir tane akıllı yok doğru düzgün Yorumla UkteCihan 2 ay Oynayabilen* Yorumla sevvalyildirimss 2 ay Kanka cok var ya harbıden mıstıge cık bı turlu adamlar bılıyo Yorumla UkteCihan 2 ay Ya öyledir ama. Efsane de takılıp kaldım. Oynayacak arkadaşım olmadığı için çıkamıyorum da Yorumla UkteCihan 2 ay Yanımda oynayabilen tank varsa çok güzel nişancı oynuyordum. Ateş ediyordum resmen. Ama takıma maalesef mallar gelince sinirden bıraktım. Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 2 ay Gamer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Saber 0 2 Yorumla sevvalyildirimss 2 ay Ona savunma cıkınca bırsey yapamıyor latte falan Yorumla Boavistaa 2 ay Ctsi bu netten baktım :d Yorumla
SayYesMaster Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 91% 2 ay Hades :D 0 2 Yorumla sevvalyildirimss 2 ay O selena bu selena degıl be abım Yorumla SayYesMaster 2 ay Bize her yer Selena be ablam :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
En nefret ettiğim karakter karşıya geldiğinde bile bile ona oynuyorum
Chou counteri onun
Selena oynayan var mı hâlâ?
var cok sarıyo yakında dahada sarıcak selenaya yenı kostum ve yenılenme gelıcek
Bilemiyorum. Oyunda aptal dolu olduğu için oyunu sinirden bıraktım. Oynatabilen bir tane akıllı yok doğru düzgün
Oynayabilen*
Kanka cok var ya harbıden mıstıge cık bı turlu adamlar bılıyo
Ya öyledir ama. Efsane de takılıp kaldım. Oynayacak arkadaşım olmadığı için çıkamıyorum da
Yanımda oynayabilen tank varsa çok güzel nişancı oynuyordum. Ateş ediyordum resmen. Ama takıma maalesef mallar gelince sinirden bıraktım.
Id ne beraber oynayalımm
Saber
Ona savunma cıkınca bırsey yapamıyor latte falan
Ctsi bu netten baktım :d
Hades :D
O selena bu selena degıl be abım
Bize her yer Selena be ablam :D