Gamer Bu half life modunu biliyor musunuz? Maça_Valesi Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor biliyorsanız sağdaki kit ne işe yarıyor? bu kiti alınca soldaki 5 işareti görünüyor ama ne işe yaradığını bilmiyorum. Bu half life modunu biliyor musunuz? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Biliyordum 1 1 Yorumla Maça_Valesi +1 yıl unuttun mu
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% +1 yıl Nereden oynuyorsunuz kaç yıllık oyun😃 1 10 Yorumla s Arag0rn +1 yıl Bu levyeydi karşısındakini öldürüyor Yorumla Maça_Valesi +1 yıl elimdekini sormuyorum :D bunu fırlatıyorum hatta rakibe değişik bir mod. oynamak istersen beklerim id sini veririm Yorumla Maça_Valesi +1 yıl şu sağdaki çanta tipi şeyi soruyorum Yorumla s Arag0rn +1 yıl Ben de çıkaramadım onu Yorumla Maça_Valesi +1 yıl rus serverinde oynuyorum dehşet oyuncular var türk serverinde sarmıyor elinden deliciyi bırakmıyorlar Yorumla s Arag0rn +1 yıl Favorim elektrik ve bazukaydı 😃 Yorumla Maça_Valesi +1 yıl o bozukayı artık çok acayip kullanıyorum suratlarına yapıştırıyorum genelde kapalı alanda olsa bile Yorumla Maça_Valesi +1 yıl favorim pompalı tüfek :S Yorumla s Arag0rn +1 yıl Lazeri aç bazukada😂 Yorumla Maça_Valesi +1 yıl istersen oynayalım açıyor muyum göstereyim bozukanın lazerini Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Biliyordum
unuttun mu
Bende unuttum valla 😄
Nereden oynuyorsunuz kaç yıllık oyun😃
Bu levyeydi karşısındakini öldürüyor
elimdekini sormuyorum :D bunu fırlatıyorum hatta rakibe değişik bir mod. oynamak istersen beklerim id sini veririm
şu sağdaki çanta tipi şeyi soruyorum
Ben de çıkaramadım onu
rus serverinde oynuyorum dehşet oyuncular var türk serverinde sarmıyor elinden deliciyi bırakmıyorlar
Favorim elektrik ve bazukaydı 😃
o bozukayı artık çok acayip kullanıyorum suratlarına yapıştırıyorum genelde kapalı alanda olsa bile
favorim pompalı tüfek :S
Lazeri aç bazukada😂
istersen oynayalım açıyor muyum göstereyim bozukanın lazerini
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!