apexe giriyorum acilma ekraninda kaliyor bi tane yeni indirdim onu da acmiyor
2 ay
Ps4 oyunları açmıyor ne yapmam lazım?

apexe giriyorum acilma ekraninda kaliyor bi tane yeni indirdim onu da acmiyor
PS4'te oyunların açılmaması sorunu genellikle birkaç sebepten kaynaklanabilir. İşte bu sorunu çözmenize yardımcı olabilecek bazı adımlar:
1. **Oyunu Kapatın ve Sistemi Yeniden Başlatın**: İlk olarak, sorunlu oyunu kapatmayı ve PS4'ünüzü yeniden başlatmayı deneyin¹.
2. **Sistem Yazılımını ve Uygulama Güncellemelerini Yükleyin**: PS4'ünüzün en son sistem yazılımına sahip olduğundan emin olun². Ayrıca, oyunun en son sürümünü kontrol edin⁴.
3. **Lisansları Geri Yükleyin**: Eğer PlayStation Store'dan indirilen bir oyun başlatılamıyorsa, lisanslarınızı geri yüklemeyi deneyin².
4. **Oyunu Silip Tekrar İndirin**: Sorun devam ederse, oyunu silip PlayStation Store'dan tekrar indirmeyi deneyin².
5. **Güvenli Modu Kullanın**: Güvenli Mod'u kullanarak verilerinizi yedekleyin ve sistem yazılımını yeniden yükleyin².
Eğer bu adımlar sorunu çözmezse, PlayStation Destek ekibiyle iletişime geçmeniz gerekebilir². Sorun yaşamaya devam ediyorsanız ve PlayStation Destek ekibiyle iletişime geçmeniz gerekiyorsa bu sayfanın altındaki bağlantıyı kullanın².
Kaynak: Bing ile konuşma, 14.09.2023
(2) PS5 ve PS4 konsollarında oyun başlatılamıyor (Türkiye) - PlayStation. www.playstation.com/.../
(3) PlayStation oyunu donuyor veya çöküyor (Türkiye). www.playstation.com/.../
(4) PS4 Kapanma Açılmama Sorunu %100 Kesin Çözüm - YouTube.
Cevap
4Cevap
Güncelleme var mı alette ona bak, yoksa indirdiğin oyunun sürümü uyuyor mu ona bak, güncellemeler sağolsun seni yeni versiyon almaya zorluyor çünkü. Yenisini alınca da bu sefer bazı eski oyunları açmıyor, onun için de eskisini arıyorsun. Garip bişey.
Güncelleme gelmiştir ondan açmaz
Böyle özel olmayan bir soru için bile neden gizli olarak sordun
nickimin gozukmesini istemiyorum?
Rica ettin mi?
ne
En İyi Cevap