Gamer 2 ay FIFA 23 Ultimate Team'de kurduğum takıma nasıl Real Madrid forması çıkarabilirim? mhgkshn Takip Et Bilge Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Manchester City deplasman dan Inter Lyon Everton falan var ama ben Real Madrid istiyorum FIFA 23 Ultimate Team'de kurduğum takıma nasıl Real Madrid forması çıkarabilirim? Cevapla 1 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
İstanbul_beyFenomen Takip Et Master Yaş: 39 2 ay Gamer konusunda 891 cevap paylaştı. Oyun parasıyla satın al çıkarmak için ne uğraşıyorsun 0 9 Yorumla mhgkshn 2 ay Nasıl alacağım yardımcı olabilir misin reis Yorumla İstanbul_bey 2 ay Transfer pazarından alırsın Yorumla mhgkshn 2 ay Teşekkür ederim Yorumla mhgkshn 2 ay Hemen PC yi açıp almaya gidiyorum eğer alırsam sana dua edeceğim 😄 Yorumla İstanbul_bey 2 ay 🤗 Yorumla mhgkshn 2 ay Ben baktım transfer pazarında sadede oyuncu transfer etme var Yorumla İstanbul_bey 2 ay En solda kulüp öğeleri yazar transfer pazarına gir secenekleri drgiştir Yorumla mhgkshn 2 ay Tamam öğrendim ama ilanda Real Madrid bulamadım filtrelesemde Yorumla mhgkshn 2 ay hayalim yıkıldı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Oyun parasıyla satın al çıkarmak için ne uğraşıyorsun
Nasıl alacağım yardımcı olabilir misin reis
Transfer pazarından alırsın
Teşekkür ederim
Hemen PC yi açıp almaya gidiyorum eğer alırsam sana dua edeceğim 😄
🤗
Ben baktım transfer pazarında sadede oyuncu transfer etme var
En solda kulüp öğeleri yazar transfer pazarına gir secenekleri drgiştir
Tamam öğrendim ama ilanda Real Madrid bulamadım filtrelesemde