Gamer 3 ay Sony PlayStation Plus üyeliklere dev zam! Artık oyun bitti mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 ben şok Sony playstation plus üyeliklere dev zam, artık oyun bitti mi? Sony PlayStation Plus üyeliklere dev zam! Artık oyun bitti mi? Cevapla 17 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
KnightsSwordFenomen Takip Et Master Yaş: 23 3 ay Gamer konusunda 2,2b cevap paylaştı. 27 yıllık alan abi çok iyi yapmış sdfjk 1 6 Yorumla Soran 3 ay Aynen millet adamla dalga geçiyordu adama şu an mal muamelesi yapanlar bu fiyatı görünce şok olmuşlardır 😂 Yorumla KnightsSword 3 ay harbiden asopd adam hayatı boyunca almak zorunda kalmaz daha😂 Yorumla Soran 3 ay Biz hesapladık adam şu an 50 bin tl kârda şu an bu zam üzerinden alsaydı 85 bin civarında bi para vericekti Yorumla KnightsSword 3 ay jhkasdad adam çok akılıca bir şey yaptı gerçekten ya Yorumla Soran 3 ay Biz çok gülmüştük mala bak demiştik hatta ama şu an o herkese gülüyor 😂 Yorumla KnightsSword 3 ay 😂😂 adam haklı abi dağılalım Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% 3 ay O ha bu gercek mi 😳gerçi hemen hemen aynı yine 1 11 Yorumla Soran 3 ay Evet gerçek valla bende şaşırdım Yorumla Incoterms 3 ay Nasıl aynı? 400 liradan oraya çıktı. Yorumla Soran 3 ay @Incoterms %500 zam yaptılar 400 tlden bu fiyata çıktı Yorumla Incoterms 3 ay Evet, arkadaşlarım üyeliği yeniledi ama ben geç kaldım. Zaten pek oynamıyordum. Satarım ps yi. Yorumla _Elyise 3 ay 12 ay €100 falan o açıdan dedim aynı fiyat olarak ama tabi alım gucu sıkıntı Yorumla Incoterms 3 ay Alım gücümde sorun yok ama arkadaş ortamında mal gibi görünmek canımı sıkıyor. Çünkü dün gece zam geleceği muhabbeti yapmıştık. Yorumla Incoterms 3 ay Eklemek isterim. Bu gün saat 17 ye kadar eski fiyattan üyelikler uzatilabiliyordu. Yorumla Soran 3 ay Senin ülkeyle burayı karıştırma @_elyise 😂 Yorumla _Elyise 3 ay 😬🤐 Yorumla Soran 3 ay Fermuar cekme agzına 😂 yani fiyatlar gerçekten yükseldi türkiyede düşüş olacaktır diye tahmin ediyorum Yorumla Incoterms 3 ay Ben düne kadar maaşımın yüksek olduğunu sanıyordum. Meğer değilmiş. Yorumla
VladTepesh Takip Et Xper 6 Yaş: 107 , eic 95% 3 ay Çok bir şey değil, %600 oranında bir zamcık. 1 0 Yorumla
aspid Takip Et Xper 4 Yaş: 42 3 ay 2 senelik uzattım. Sonrası kısmet.Fiyatlar da maşallah olmuş :) 1 0 Yorumla
Incoterms Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 97% 3 ay Sorma dün gece yenileyectim unuttum. Bu sefer üzdü 1 0 Yorumla
destina8373 Takip Et Xper 7 Yaş: 18 , eic 82% 3 ay Artık insanlar oyuna da para harcayamayacak 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 31 , eic 72% 3 ay Gamer konusunda 315 cevap paylaştı. Dün 2 yıllık uzattım 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Gamer konusunda 6,2b cevap paylaştı. Ben zaten oynamıyorum 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% 3 ay Gamer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bitti 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
27 yıllık alan abi çok iyi yapmış sdfjk
Aynen millet adamla dalga geçiyordu adama şu an mal muamelesi yapanlar bu fiyatı görünce şok olmuşlardır 😂
harbiden asopd adam hayatı boyunca almak zorunda kalmaz daha😂
Biz hesapladık adam şu an 50 bin tl kârda şu an bu zam üzerinden alsaydı 85 bin civarında bi para vericekti
jhkasdad adam çok akılıca bir şey yaptı gerçekten ya
Biz çok gülmüştük mala bak demiştik hatta ama şu an o herkese gülüyor 😂
😂😂 adam haklı abi dağılalım
İyi ki PlayStation oynamıyorum 😄
O ha bu gercek mi 😳gerçi hemen hemen aynı yine
Evet gerçek valla bende şaşırdım
Nasıl aynı? 400 liradan oraya çıktı.
@Incoterms %500 zam yaptılar 400 tlden bu fiyata çıktı
Evet, arkadaşlarım üyeliği yeniledi ama ben geç kaldım. Zaten pek oynamıyordum. Satarım ps yi.
12 ay €100 falan o açıdan dedim aynı fiyat olarak ama tabi alım gucu sıkıntı
Alım gücümde sorun yok ama arkadaş ortamında mal gibi görünmek canımı sıkıyor. Çünkü dün gece zam geleceği muhabbeti yapmıştık.
Eklemek isterim. Bu gün saat 17 ye kadar eski fiyattan üyelikler uzatilabiliyordu.
Senin ülkeyle burayı karıştırma @_elyise 😂
😬🤐
Fermuar cekme agzına 😂 yani fiyatlar gerçekten yükseldi türkiyede düşüş olacaktır diye tahmin ediyorum
Ben düne kadar maaşımın yüksek olduğunu sanıyordum. Meğer değilmiş.
Çok bir şey değil, %600 oranında bir zamcık.
2 senelik uzattım. Sonrası kısmet.
Fiyatlar da maşallah olmuş :)
Sorma dün gece yenileyectim unuttum. Bu sefer üzdü
Oyun oynayanlara yazık olmuş
Bu devirde bence gayet uygun hâlâ
Artık insanlar oyuna da para harcayamayacak
Ne gerek var böyle şeylere 😄😬
Dün 2 yıllık uzattım
Ben zaten oynamıyorum
O parayı portakal yatırırım daha iyi.
Xbox gamepass daha uygun sanırım
Oyuna para harcamam.