Gamer VALORANT oyununa yeni gelecek "Sunset" haritasının görselleri paylaşıldı. Beğendiniz mi? Marisen Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor oynanır, baya güzel görünüyor :D Bir de bir Türkiye haritası ekleseler güzel olacak VALORANT oyununa yeni gelecek "Sunset" haritasının görselleri paylaşıldı. Beğendiniz mi? Cevapla Oyun Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Oynamıyorum ama beğendim 0 0 Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl çöp, bu arada hesap satıyorum rgx ışıklı mışıklı kelebek bıçaklı bir de aynı skinin phantomu falan var. Ucuzdan bırakırım alırsan :D oynamıyorum 0 4 Yorumla Marisen +1 yıl ne kadar ucuzdan? Yorumla Greyx +1 yıl 500 yeter :D Yorumla Marisen +1 yıl neler var hesapta tam olarak? alırım ciddi ciddi Yorumla Greyx +1 yıl O dediğim ışıklı renk değiştiren kelebek bıçak ve aynı skini olan phantom var. Bir de ufkun sınırı seti var operatorde ghostta falan. Ghostun o beyaz halini sevdiğim için almıştım Yorumla
MassacreTerrible Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl Pc sattım oyun oynamıyorum attık ama güzel günlerdi ben 17 yıl oyun oynadım 3 yıldır oynamıyorum 0 0 Yorumla
olbios_ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl en son ilk okulda falan oyun oynardık yaw sizi nasıl sarıyor bu kadar :D 0 0 Yorumla
Dr-Gulyabani Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 69% +1 yıl Çoğu haritanın karması gibi asgent özellikle ama güzele benziyor değişim her daim güzeldir 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Çukur her yer ne çocuğu sokağa salabilirsin ne de itten, serseriden adam gibi gezebilirsin burada 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Gamer konusunda 633 cevap paylaştı. Ps5 aldigimdan beri valorant oynamiyorum ama güzel harita çıkartıyor riot hep. Bu da guzeldir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Turkiyeden Mardin Midyat ekleseler ne güzel olur ya 0 4 Yorumla istanbulzedee00 +1 yıl Aynen trde ilçe kalmadı midyatı eklıceklee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Git araştır boş yapma, oyun için en ideal haritalardan biri olur Yorumla istanbulzedee00 +1 yıl Max kız oyuncu zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesela neresi bi örnek ver Allah aşkına Yorumla
Squall05151 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Geri geleceğim merak ettim şimdiden biraz ara vermiştim 0 0 Yorumla
ozgeerel Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl maalesef oyundaki sapiklardan biktigim icin girmiyorum oyuna 0 0 Yorumla
MrYiğitbey Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Harita ezberlemek çok zor 0 2 Yorumla Marisen +1 yıl oynaya oynaya öğreniliyor Yorumla MrYiğitbey +1 yıl Bilmiyorum birde herkes iyi oynuyor direk kafamdan vuruyor Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl uzun zamandır oynamıyordum, güzel gözüküyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İlk oynadığımda hiçbir haritayı sevmiyorum zamanla sevdiriyor kendini 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 486 cevap paylaştı. Güzele benziyor. 0 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 68% +1 yıl Oyun hakkında bilgim yok PS 4 kullanıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Oynamıyorum ama beğendim
çöp, bu arada hesap satıyorum rgx ışıklı mışıklı kelebek bıçaklı bir de aynı skinin phantomu falan var. Ucuzdan bırakırım alırsan :D oynamıyorum
ne kadar ucuzdan?
500 yeter :D
neler var hesapta tam olarak? alırım ciddi ciddi
O dediğim ışıklı renk değiştiren kelebek bıçak ve aynı skini olan phantom var. Bir de ufkun sınırı seti var operatorde ghostta falan. Ghostun o beyaz halini sevdiğim için almıştım
Pc sattım oyun oynamıyorum attık ama güzel günlerdi ben 17 yıl oyun oynadım 3 yıldır oynamıyorum
en son ilk okulda falan oyun oynardık yaw sizi nasıl sarıyor bu kadar :D
Çoğu haritanın karması gibi asgent özellikle ama güzele benziyor değişim her daim güzeldir
Çukur her yer ne çocuğu sokağa salabilirsin ne de itten, serseriden adam gibi gezebilirsin burada
Ps5 aldigimdan beri valorant oynamiyorum ama güzel harita çıkartıyor riot hep. Bu da guzeldir
Turkiyeden Mardin Midyat ekleseler ne güzel olur ya
Aynen trde ilçe kalmadı midyatı eklıceklee
Git araştır boş yapma, oyun için en ideal haritalardan biri olur
Max kız oyuncu zaten
Mesela neresi bi örnek ver Allah aşkına
Geri geleceğim merak ettim şimdiden biraz ara vermiştim
maalesef oyundaki sapiklardan biktigim icin girmiyorum oyuna
Harita ezberlemek çok zor
oynaya oynaya öğreniliyor
Bilmiyorum birde herkes iyi oynuyor direk kafamdan vuruyor
Valorant oynamıyorum
uzun zamandır oynamıyordum, güzel gözüküyor