Arkadaşlar özellikle kızlar ne düşünüyorsunuz?

Şimdi flört ettiğim bir kız var ama sevgili gibiyiz yani o lol oynuyordu ve ben o oyunu sevmiyordum sürekli bana oynayalım falan diyordu vaktinin çoğunu orada geçiriyordu ve ben istmeiyordum.

Her neyse biz bir ara ayrıldık aylar geçti şimdi tekrar konuşuyoruz beni geri istiyor direkt söyledi kuruntu yapmıyorum. Sonra bir çocukla her gün her gün lol oynuyor presiymiş, ben de bunu doğru bulmuyorum her gün sabaha kadar sese girip bir erkekle oyun oynamasına taktım

yani kendisine de söyledim tamam dikkat edicem buna daha az oynarım dedi ama oynamam demedi. Bunun ardından o gün yine bu çocukla oynadılar, neyse ben de dedim ki sonraki gün işte ben indiriyim sürekli benimle birlikte oyna, o da başladı işte sen bu çocukla oynamayayım diye böyle yapıyorsun tilt oldum sana bilmem ne diye kırıp geçirdi.

Bu normal mi abi şimdi yani. bu arada iki hesabı var o çocuk bazen bunun hesabına giriyor. kız bana başka hespa açıp beraber kasalım dedi ben de yok senin diğer hesaba girerim dedim onla ilgili de laf yaptı önce sonra uğraşamicam tamam girelim dedi. bir süre sonra ama bugün istemiyorum girersek şimdi kavga ederim seninle tilt oldum dedi.

Arkadaşlar özellikle kızlar ne düşünüyorsunuz?