Gamer GTA serisinin en güçlü karakteri kimdir? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Sizce GTA serisinin en güçlü karakteri kimdir 🤔#Gamer Tommy Vercetti Carl Johansson, Sweet, Big Smoke, Ryder Niko Bellic Claude Franklin, Michael, Trevor Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç GTA serisinin en güçlü karakteri kimdir? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Tommy Vercetti ve CJ 1 0 Yorumla
Epoch Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Hiç birisi. 1 kişi kurtarıcam diye en az 5 arabaya çarpıp 20 kişiyi ezen ambulans şoförü :D 1 0 Yorumla
CumhurBaşbakanı Takip Et Xper 2 Yaş: 110 +1 yıl En güçlü karaktere sahip olan karakter mi yoksa fiziksel olarak en güçlü olan mı?Fiziksel olarak Trevor. Aç ölümsüzlüğü, döv akşama kadar. 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tommy Vercetti 1 0 Yorumla
Issikk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Gta bir baskadir😄nasil indirilir 1 5 Yorumla FiqHShott +1 yıl Crack indirme benden tavsiye bilgisayar zarar eder Yorumla Issikk +1 yıl Nasil indirdin peki , Gta cok iyi Yorumla FiqHShott +1 yıl Hangi gta yı soruyorsun 🤔 Yorumla Issikk +1 yıl Fark etmez genellikle nasil nereden indirilir, surekli viruslu siteler denk geldi Yorumla FiqHShott +1 yıl Para ile satın alman gerekir orijinal daha iyi crack bilgisayarı mahvediyor virüslü çıkıyor Rockstar games in kendi sitesine kaydol oradan bulabilirsinBen GTA5 i 2020 de yılbaşı zamanında 24,50 ye almıştım verdiği indirim kuponu ile Yorumla
postmodernpokemon Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Gta 5 bana bu seriyi çok sevdirdi. 2 0 Yorumla
Cleanman58 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Gamer konusunda 394 cevap paylaştı. Niko derim :) 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Tommy Vercetti ve CJ
Hiç birisi. 1 kişi kurtarıcam diye en az 5 arabaya çarpıp 20 kişiyi ezen ambulans şoförü :D
En güçlü karaktere sahip olan karakter mi yoksa fiziksel olarak en güçlü olan mı?
Fiziksel olarak Trevor. Aç ölümsüzlüğü, döv akşama kadar.
Tommy Vercetti
Gta bir baskadir😄nasil indirilir
Crack indirme benden tavsiye bilgisayar zarar eder
Nasil indirdin peki , Gta cok iyi
Hangi gta yı soruyorsun 🤔
Fark etmez genellikle nasil nereden indirilir, surekli viruslu siteler denk geldi
Para ile satın alman gerekir orijinal daha iyi crack bilgisayarı mahvediyor virüslü çıkıyor Rockstar games in kendi sitesine kaydol oradan bulabilirsin
Ben GTA5 i 2020 de yılbaşı zamanında 24,50 ye almıştım verdiği indirim kuponu ile
Gta 5 bana bu seriyi çok sevdirdi.
Trevor tekler gibi geliyor
Carl Johnson
Tomy Vercetti adamdır
Tommy Vercetti veNiko
Franklin, Michael, Trevor.
Tek başına bir şehri ele geçirdi
Niko derim :)
Cj ekibi
Tommy Vercetti
Tommy abi gibi 😅
Tommy ve CJ