Gamer En son ne zaman monopoly oynadınız? Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor En son ne zaman monopoly oynadınız? Ben çok kötü ütüldüm. 🤣 En son ne zaman monopoly oynadınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. En son kuzenlerimle oynadım 12 yaşlarında sanırım tam hatırlamıyorum 1 0 Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Epey oldu ya ama güzel oyun seviyorum 😀 2 1 Yorumla Catutigernos +1 yıl Ütülünce zevki çıkmıyor 🤣 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl 10 sene oluyo herhalde 1 3 Yorumla Catutigernos +1 yıl 10 sene mi 😱 hayatının baharındayken 😱 Yorumla BanaNeHa +1 yıl Heee küçücüktüm Yorumla Catutigernos +1 yıl minnacıkmışsın :o Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Baya baya uzun yıllar oldu 1 22 Yorumla Catutigernos +1 yıl benim de öyle yeğenlere ütüldük valla bro :D Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl İdmanlı adamlar üzer bro 😔 Yorumla Catutigernos +1 yıl Ya ya sorma bro adamın sehrine gelince veyseyne layn payamı diyor 🤣 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Oooo sahiplenip hakkını arıyor severim bro Yorumla Catutigernos +1 yıl Yok bro adam bildiğin haraca kesiyor 🤣 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Onu daha çok severim bro 😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl Biliyorum bro ondan dedim 🤪 bu adam için de benim küçüklüğüm olduğu söyleniyor 🤣 bu bizi utmeden bırakmaz bro 🤣 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Sen elinde olanı kaybetmemeye çalış bro. Oyunda ütülmek sıkıntı değil de o bebe donuna kadar almasın dikkat et 😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl Valla bir canımızı almaz o da daha sonra utebilmek için bro 🤣 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl En sevdiğim tip ya 😂 buldugu zaman yarınlar yok gibi çöken adam 😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl Dur bir gün sizi bir araya getireyim de seni de utsun 🤣 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Yalnız kanka ben sinyali İstanbul’a getiren adamım 😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl Sinyal dediğim mesajlaşma uygulaması olan sinyal mi Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Yok bro dızcılık , sinyal , çökme , iş koyma sınıfında olan sinyal 😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl hahahhaa konuya çok yanlış yerden bakmışım bro kusura bakma :D Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Normaldir bro 😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl literatürü öğrenmem lazım bro :D Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Sokak jargonu ve argo sanatı diye kitap cıkaracam sana gönderirim bro 😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl eyvallah bro çok uzun olmasın okurken uyuya kalmayım :P Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl O kadar uzunu yazmaya üşenirim bro. 20 sayfada bitiririm 😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl 20 de çok ama senin için okurum bro :D Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Eyvallah bro 😂 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Gözüm doldu 😢😪 1 1 Yorumla Catutigernos +1 yıl Anılar mı canlandı 🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
En son kuzenlerimle oynadım 12 yaşlarında sanırım tam hatırlamıyorum
10 sene önce herhalde 🤔
Epey oldu ya ama güzel oyun seviyorum 😀
Ütülünce zevki çıkmıyor 🤣
10 sene oluyo herhalde
10 sene mi 😱 hayatının baharındayken 😱
Heee küçücüktüm
minnacıkmışsın :o
Baya baya uzun yıllar oldu
benim de öyle yeğenlere ütüldük valla bro :D
İdmanlı adamlar üzer bro 😔
Ya ya sorma bro adamın sehrine gelince veyseyne layn payamı diyor 🤣
Oooo sahiplenip hakkını arıyor severim bro
Yok bro adam bildiğin haraca kesiyor 🤣
Onu daha çok severim bro 😂
Biliyorum bro ondan dedim 🤪 bu adam için de benim küçüklüğüm olduğu söyleniyor 🤣 bu bizi utmeden bırakmaz bro 🤣
Sen elinde olanı kaybetmemeye çalış bro. Oyunda ütülmek sıkıntı değil de o bebe donuna kadar almasın dikkat et 😂
Valla bir canımızı almaz o da daha sonra utebilmek için bro 🤣
En sevdiğim tip ya 😂 buldugu zaman yarınlar yok gibi çöken adam 😂
Dur bir gün sizi bir araya getireyim de seni de utsun 🤣
Yalnız kanka ben sinyali İstanbul’a getiren adamım 😂
Sinyal dediğim mesajlaşma uygulaması olan sinyal mi
Yok bro dızcılık , sinyal , çökme , iş koyma sınıfında olan sinyal 😂
hahahhaa konuya çok yanlış yerden bakmışım bro kusura bakma :D
Normaldir bro 😂
literatürü öğrenmem lazım bro :D
Sokak jargonu ve argo sanatı diye kitap cıkaracam sana gönderirim bro 😂
eyvallah bro çok uzun olmasın okurken uyuya kalmayım :P
O kadar uzunu yazmaya üşenirim bro. 20 sayfada bitiririm 😂