Gamer Hangi oyunun kitlesi iyi? Serein Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Toksik insan olmayan oyun var mı? Güncellemeler+1 yıl Süper soru Hangi oyunun kitlesi iyi? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Bence mobile legends 0 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Valorant'da yabancılarla oynayacan toksik olmayanlar Japonlar oluyor ama ping çok fazla olur. CSGO'da toksik olmayan yok zaten. LoL'de aynı şekilde. 1 0 Yorumla
-Sisu- Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Oynamasi parasiz olan her oyun kötü ps5 oyna fakirler yok en azindan 2 1 Yorumla OtakuBilge +1 yıl + Yorumla
AgentKid Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Minecraft Java Hypixel ve Bedrock HiveMC'de yabancıların ortamı. 1 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Öyle bi oyun kitlesi mi varmış? Türk topluluğunun dışına çıkarsam, yabancı insanlar ile valo daha çok sarıyo. 0 0 Yorumla
OtakuBilge Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl ben dahil sorunlu ve hayatsız tipler oyun oynadığı için hiçbir oyun 0 1 Yorumla Serein +1 yıl Kız deme öyle kendine Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kitlesi iyi olan bir oyuna rastlamadım 1 6 Yorumla Serein +1 yıl Same here shshdh MasalsızKaldım +1 yıl hjbkbgjbk ya bide demin dedim ki bi valo oyniyim bil bakalım ne oldu? Ümüğünü sıktığımın oyunu yine güncelleme istiyor ve daha dün güncelledim 🙂🔪💆♂️ Serein +1 yıl Ajajsudyf hiç oynayamadım onu kanayan yaram MasalsızKaldım +1 yıl indir şimdi derdim de çekilir dert değil bende adam öldürme bahanesiyle oynuyorum işte Serein +1 yıl Shshdhdh öldür bakalım MasalsızKaldım +1 yıl neyse ki oyunda günah değil ehhehehe katliam başlasıın 🥳🥳
bruholm Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl gta 5 offline online oynama sinir krizi gecirirsin 0 1 Yorumla Serein +1 yıl Hım neden Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Gamer konusunda 790 cevap paylaştı. Dota2 ya da Autochess tavsiye ederim. 1 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Lol assdjdk 1 1 Yorumla Serein +1 yıl Küfür ediyorlar orada da Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bence mobile legends
Valorant'da yabancılarla oynayacan toksik olmayanlar Japonlar oluyor ama ping çok fazla olur. CSGO'da toksik olmayan yok zaten. LoL'de aynı şekilde.
Oynamasi parasiz olan her oyun kötü ps5 oyna fakirler yok en azindan
+
Minecraft Java Hypixel ve Bedrock HiveMC'de yabancıların ortamı.
Öyle bi oyun kitlesi mi varmış? Türk topluluğunun dışına çıkarsam, yabancı insanlar ile valo daha çok sarıyo.
ben dahil sorunlu ve hayatsız tipler oyun oynadığı için hiçbir oyun
Kız deme öyle kendine
her oyunda o kitle var
Counter-strike 1.6 😄
Kitlesi iyi olan bir oyuna rastlamadım
Same here shshdh
hjbkbgjbk ya bide demin dedim ki bi valo oyniyim bil bakalım ne oldu? Ümüğünü sıktığımın oyunu yine güncelleme istiyor ve daha dün güncelledim 🙂🔪💆♂️
Ajajsudyf hiç oynayamadım onu kanayan yaram
indir şimdi derdim de çekilir dert değil bende adam öldürme bahanesiyle oynuyorum işte
Shshdhdh öldür bakalım
neyse ki oyunda günah değil ehhehehe katliam başlasıın 🥳🥳
gta 5 offline online oynama sinir krizi gecirirsin
Hım neden
Dota2 ya da Autochess tavsiye ederim.
Xmen oynuyorum bu aralar
Age Of Empires 2HD Onlıne
Lol assdjdk
Küfür ediyorlar orada da
Skyrim, ki o da single player
Bilmiyorum valla
Bence yok