Gamer Oyundaki ara sahneleri görünce heyecanlandığınız anlar oluyor mu? FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Oyunda ki ara sahneleri görünce heyecanlandığınız anlar oluyor mu 🤔#Gamer Oyundaki ara sahneleri görünce heyecanlandığınız anlar oluyor mu? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Evet olur 1 0 Yorumla
Farlander Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 98% +1 yıl Oyundan oyuna değişir. Bazılarını tekrar tekrar izliyorum, bazılarını geçmek için saniyeleri sayıyorum. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Aksiyon ya da oyunun devamına dair bir hikaye ise izlerim. Boş boş konuşma ve sık sık diyalog kısmı giriyorsa nefret eder silerim o oyunu 1 0 Yorumla
Emreyks31 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Oluyor ama ara sahne bittiğinde aynı gerçeklikte olmadığını görüyorum. 1 0 Yorumla
Menas55 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Evet oluyor hele de sevdiğim oyunda geçmiyorum ama bazen de geçiyorum :) 1 0 Yorumla
AELORA Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 76% +1 yıl Sevmiyorum sabırsız bir insan olduğum için o sahnelerin bitmesini beklemek benim için sinir bozucu 1 0 Yorumla
newface13 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Oluyor bazen kitabı canlandırmışlar gibi bir heyecan oluşturuyor 1 0 Yorumla
Elderious Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Ara sahne değilde rdr2 deki jacki kurtarma görevindeki atmoosfer çok iyidi 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Gamer konusunda 5,8b cevap paylaştı. Sürükleyici ise izlerm diyalog coksa gecerm 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 431 cevap paylaştı. oluyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet olur
Oyundan oyuna değişir. Bazılarını tekrar tekrar izliyorum, bazılarını geçmek için saniyeleri sayıyorum.
Aksiyon ya da oyunun devamına dair bir hikaye ise izlerim. Boş boş konuşma ve sık sık diyalog kısmı giriyorsa nefret eder silerim o oyunu
Oluyor ama ara sahne bittiğinde aynı gerçeklikte olmadığını görüyorum.
Evet oluyor hele de sevdiğim oyunda geçmiyorum ama bazen de geçiyorum :)
Sevmiyorum sabırsız bir insan olduğum için o sahnelerin bitmesini beklemek benim için sinir bozucu
Oluyor bazen kitabı canlandırmışlar gibi bir heyecan oluşturuyor
Evet film izlermiş gibi
Ara sahne değilde rdr2 deki jacki kurtarma görevindeki atmoosfer çok iyidi
Sürükleyici ise izlerm diyalog coksa gecerm
Güzel ara sahneleri severim
OFF OFFFFF
Pek olmuyor
oluyor
Hiç.